Temu'dan çok pahalı olmayan klavye önerilerinizi bekliyorum. Eğer switchleri varsa, red switch tercih ederim. Önerileriniz için teşekkürler.
Hocam keşke Aula F75 alsaydınız herkes aldı ama üretimden kalktı.Temu'dan çok pahalı olmayan klavye önerilerinizi bekliyorum. Eğer switchleri varsa, red switch tercih ederim. Önerileriniz için teşekkürler.
vergisiyle beraber 1100 TL yi geçiyor F75 veya başka bir klavye almak isterseniz bütçeniz 700 TL demişsinizTemu'dan çok pahalı olmayan klavye önerilerinizi bekliyorum. Eğer switchleri varsa, red switch tercih ederim. Önerileriniz için teşekkürler.
Vergisiyle beraber 963 TL ama Türkiye'de satışı durdu artık yok.vergisiyle beraber 1100 TL yi geçiyor F75 veya başka bir klavye almak isterseniz bütçeniz 700 TL demişsiniz
Vergisiyle beraber 963 TL ama Türkiye'de satışı durdu artık yok.
@Cid_Kagenou neden beğenmedim attınız?
E hocam gözükmüyor yani pahalı olduğu için kaldırıldı diyebiliriz benimde ürün bugün elime ulaştı.Satış durmadı. Pahalı olduğu için bizde gözükmüyor hocam.
Hayırlı olsun ne diyeyim.E hocam gözükmüyor yani pahalı olduğu için kaldırıldı diyebiliriz benimde ürün bugün elime ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.