700 TL'ye TV box önerisi

484999

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2021
Mesajlar
1.116
Çözümler
5
Merhabalar elimdeki D-Smart uydumu iptal ettirdiğim için hem uydu hem YouTube, Netflix vs. kullanmak için alıyorum dolayısıyla lisanslı bir ürün daha iyi olacaktır. AliExpress veya Banggod'dan almayı düşünüyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Bence TR den Mi Stick al. İş görüyor.
Hocam hem uydu hem video için uzun saatler kullanılacak cihazın buna dayanabileceğini sanmıyorum.
Çöp.
Amazon ABD'den TiVo Stream 4K alın.
Hocam baktım genel yıldızı iyi olsada yazılı yorumların yarısı 1 yıldız ayrıca ücretinden çok fazla şikayetçi olunmuş sıkıntı çıkarır mı?
 
@Hesef sıkıntı olmaz hocam kaliteli üründür, zaten Amazon sattığı için iadede sıkıntı yaşamazsınız.
 
@Deacon St. John tamamdır peki IP TV işi nasıl oluyor hocam. Açıkçası 1 ay dır uydu yok ve iadeyle falan uğraşırken yine TV siz kalmak istemiyorum. Yarış takip ediyorum kaçırmak istemiyorum :)
 
@Deacon St. John tamamdır peki IP TV işi nasıl oluyor hocam. Açıkçası 1 ay dır uydu yok ve iadeyle falan uğraşırken yine TV siz kalmak istemiyorum. Yarış takip ediyorum kaçırmak istemiyorum :)
IP TV derken hocam? Pek o işten anlamıyorum fakat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı