Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir laptop alacağım laptop FreeDOS ve Windows 11 kuracağım ama USB belleğe ihtiyacım var ve ileride ihtiyacım olacağı için yüksek depolamalı kaliteli bir USB istiyorum. Type-C de var ama pek anlamıyorum. Hangisini almalıyım? Fiyatta birkaç yüz lira oynayabilir.
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir laptop alacağım laptop FreeDOS ve Windows 11 kuracağım ama USB belleğe ihtiyacım var ve ileride ihtiyacım olacağı için yüksek depolamalı kaliteli bir USB istiyorum. Type-C de var ama pek anlamıyorum. Hangisini almalıyım? Fiyatta birkaç yüz lira oynayabilir.
En ucuz Kingston 128GB Usb-C 3.2 Gen 1 Type-C Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 128GB Usb-C 3.2 Gen 1 Type-C Flash Bellek özelliklerini incele, 219,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kingston DataTraveler Max Flash Bellek DTMAX/256GB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bunu soğutmak şart gibi 1 GB okuma 900 MB yazması var.
Kingston DataTraveler Kyson Flash Bellek DTKN/256GB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kingston DataTraveler Max Flash Bellek DTMAX/256GB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bunu soğutmak şart gibi 1 GB okuma 900 MB yazması var.