7000-10000 TL notebook onerisi

Bütçe
7000 1000

demreaydin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben iş amacli yanımda taşıyacağım kolay taşınabilir, hafif bir notebook arıyorum. Pil süresinde de iyi olsun istiyorum. Ayrıca FM, FIFA tarzi oyunlardan başka öyle pek de oyun oynamıyorum. Ama her ihtimale karşı fiyatı çok arttırmayacak harici ekran kartı olursa da güzel olur.

Ben HP Envy 13'u beğendim (i5-1135G7 / 8GB RAM / MX 450 ) linki hemen aşağıda. Sizce nasıl bu fiyata daha iyi ürün olma şansım var mı? Şimdiden teşekkürler..
HP W10H/2N2Q8EA ENVY/ i5-1135G7/ 8GB Ram/ 512GB SSD/ 13.3"/ Win10 Laptop Gümüş

O fiyata daha iyi laptoplar bulursunuz.

Hocam ilginiz için teşekkürler fakat kullandığim bir kaç programı macler desteklemiyor. Ayrıca işletim sistemine de çok alışkın değilim zorlanmak da istemiyorum
Hocam ilginiz için teşekkürler fakat kullandığim bir kaç programı macler desteklemiyor. Ayrıca işletim sistemine de çok alışkın değilim zorlanmak da istemiyorum
O fiyata daha iyi laptoplar bulursunuz.
Hocam var mı tavsiye edebileceğiniz ürünler aklınızda olan?

Ağırlığı 1, 7kg. 1650 Ti ekran kartı var, MX450 1050 eşiti yani çok daha güçlü bu alet. 4600HS ise 10750H'a çok yakın bir işlemci.
Ekranı da 120Hz FIFA ve FM daha eğlenceli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…