V16 serisi ve V15 serisi iyi değil önceden güzeldi de hocam artık değil malzeme çok kötü isterseniz 3 yıllık Monster kullanıcısı arkadaşıma sorabilirim gayet memnun oda dediğiniz gibi ama malzeme çöp diyor şuankilerde de malzeme çöp panel dandik.
V16 serisi ve V15 serisi iyi değil önceden güzeldi de hocam artık değil malzeme çok kötü isterseniz 3 yıllık Monster kullanıcısı arkadaşıma sorabilirim gayet memnun oda dediğiniz gibi ama malzeme çöp diyor şuankilerde de malzeme çöp panel dandik.
Bende abra serisine baktım ama fiyatları biraz uçuk gibi 2.50ghz işlemcisi var oc yapılıyor özelleştirdim 9.3k gibi bir fiyat çıktı karşıma. @MvltcnCan
Bende Abra serisine baktım ama fiyatları biraz uçuk gibi 2.50GHz işlemcisi var OC yapılıyor özelleştirdim 9.3K gibi bir fiyat çıktı karşıma. @MvltcnCan
Hocam orijinal Windows var içinde ben kendim alırken PC'yi ekstra yüklettim 879 TL ödedim. Fazladan orijinal Windows'tan vazgeçip daha iyi PC alabilirsiniz. Mesela şunlar gibi:
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...