7000-7200 TL Gaming Laptop Tavsiyesi

Ben bu ürünü aldım ve çok memnunum herhangi bir darboğaz problemi görmedim sadece gta 5 gibi yüksek ram isteyen oyunlarda 8gb yetersiz kaldığını gördüm ve hemen 8 gb ram eklemesi yaptım şu an çok iyi.
Ayrıca hafiflik senin için önemli ise bu modeli alabilirsin 1.86 kg batarya dahil ağırlık. Tek eksiği 2.5” ssd slotu bulunmuyor iki tane m2 nvme, sata slotu var üzerinde 512gb samsung pm 991 geliyor bende samsung 860 evo m2 sata eklemesi yaptım.


MSI da iyidir.
Yok hocam nasıl böyle konuşabiliyorsunuz anlamıyorum 6 GB GDDR6 GTX 1660 Ti diyor adam böyle bir canavarı i5 9. nesil ile beslemek mantıksız geliyor yani.
Hocam Max-Q modelinden bahsediyoruz yalnız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman G4560 işlemci alıp RTX2080 takın ve hayatınıza güzel ve keyifli bir şekilde devam edin.

Keşke en başından yazsaydınız bunu🙃
Zaten çoğu laptop güç kullanımını düşürmek için Max-Q kullanıyor. :D
Bendeki msi max q değil ve kesinlikle darboğaz problemi olmuyor bizzat farklı oyunlarda test ettim. İçiniz rahat olsun i5 9300h gayet güçlü bir işlemci i7 9750h kadar olmasada. Hatta undervolt yaptım max 80 derece civarında geziniyor tam yük altında.
Onu demiyorum AMD işlemcili modelden bahsediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı