Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 31 Mart 2021 #11 alidenjz dedi: Attığım sistemin bende kötü olduğunu biliyorum sadece içindeki parçaların çoğu daha iyi onun için dedim kendinizi benden büyük sanıyorsunuz ama bence öyle değil konuşma şekliniz ve anlama kabiliyetiniz 10 yaşındaki çocukla aynı Genişletmek için tıkla... Evet yazım kurallarını bile bilmiyorsunuz, kurduğunuz cümleye bakın lütfen. Konuşma şeklimde ne varmış acaba? İnsanlara cevap veriyorum sadece burada yanlış olan bir şey göremedim. Varsa gördüğünüz yanlış bir kabiliyet yetersizliği gösterir misiniz? Son düzenleme: 31 Mart 2021
alidenjz dedi: Attığım sistemin bende kötü olduğunu biliyorum sadece içindeki parçaların çoğu daha iyi onun için dedim kendinizi benden büyük sanıyorsunuz ama bence öyle değil konuşma şekliniz ve anlama kabiliyetiniz 10 yaşındaki çocukla aynı Genişletmek için tıkla... Evet yazım kurallarını bile bilmiyorsunuz, kurduğunuz cümleye bakın lütfen. Konuşma şeklimde ne varmış acaba? İnsanlara cevap veriyorum sadece burada yanlış olan bir şey göremedim. Varsa gördüğünüz yanlış bir kabiliyet yetersizliği gösterir misiniz?
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Mart 2021 #12 Syeux dedi: Evet yazım kurallarını bile bilmiyorsunuz, kurduğunuz cümleye bakın lütfen. Konuşma şeklimde ne varmış acaba? İnsanlara cevap veriyorum sadece burada yanlış olan bir şey göremedim. Varsa gördüğünüz yanlış bir kabiliyet yetersizliği gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam birader buradaki en iyi sensin tamam hadi
Syeux dedi: Evet yazım kurallarını bile bilmiyorsunuz, kurduğunuz cümleye bakın lütfen. Konuşma şeklimde ne varmış acaba? İnsanlara cevap veriyorum sadece burada yanlış olan bir şey göremedim. Varsa gördüğünüz yanlış bir kabiliyet yetersizliği gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam birader buradaki en iyi sensin tamam hadi