7000-8000 TL Arası sistem önerileri

Hiç kimse de dememiş, madem CS:GO vs. oynican neden 7000-8000 TL arası topluyosun diye.

Dostum, eğer gerçekten başka bir amacın yoksa bu kadar paranı çöp etme derim.

Anakart'ı düzelteyim:
Msi Z370I GAMING PRO CARBON AC Intel Z370 1151-V.2 Soket 4600+ MHz O.C. DDR4 USB 3.1 HDMI&DP RGB Led Anakart

CS:GO için bütçenin çoğunu ekipmanlara yatırın.
Bu sistem yetecektir fakat illa isterseniz ekran kartını 1070 Tİ-1080 yapın. Kasa da zevkinize kalmış.

O anakartı başka bir arkadaş için önerecektim yanlış olmuş düzeltirim şimdi +80 Plus olduğu için PSU sıkıntı çıkartmaz merak etmeyin.
Biz forumda +80 plus ibareli ürünler önermiyoruz. Biz forumda ihtiyaçlara göre en kaliteli ürünü öneriyoruz ki siz gitmişsiniz en arıza çıkaran ürünü seçmişsiniz.

tavsiyeniz için teşekkür ederim ana parçaları kararlaştırıp yeni nesil nvidia kartlarını bekleyeceğim sanırım ekran kartı içinde tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkürler

Sistem öneriniz için teşekkür ederim genel hatlarla bende böyle düşünüyorum sadece 1070ti yerine yeni nvidia ekran kartlarını bekleme kararı aldım ilginiz ve yardımlarınız için sağolun.

Hiç kimse de dememiş, madem CS:GO vs. oynican neden 7000-8000 TL arası topluyosun diye.

Dostum, eğer gerçekten başka bir amacın yoksa bu kadar paranı çöp etme derim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim 144hz 27 inc benq monitör ve klavye mause kulaklık gibi ekipmanların üst segment parçalarına sahibim onun haricinde hazırlık okuyordum yeni bitti bilgisayar mühendisliği okuyacağım elimde sağlam güzel bir bilgisayar da bulundurmak işime geliyor açıkcası ilginiz için teşekkür ederim

Hocam bir kaç yorumunuz da gördüm yine kendi konum altında sormak istedim. Ben dediğim gibi 20xx serisi ekran kartlarını bekleme planındayım yeni çıkacak 2080 veya 2070 almam durumunda yukarı belirttiğim oyunlar için de 4K veya 2K ekranlara sahip olmam gerekli midir acaba?

Kullandığım monitör de budur. Yorum yapabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

BenQ XL2720Z 27" 1ms (Analog+DVI+2xHDMI+Display) Full HD Led Fiyatı

Çıkacak olan kartlar şuankilerden güçlü olacaktır. Kartı tam potansiyelinde kullanmak için haliyle en azından 2K gerekiyor.
Bilgi alma amaçlı ve arkadaşında bilgilenmesi açısından soruyorum,
Arkadaşın monitörü full hd bir monitör, eğer monitör yenilemeyi düşünmüyorsa 1070 alması mantıklı mıdır? Yani 1070, 2k bir ekran kartı ve 2k özelliğini kullanamaz diye tahmin ediyorum. Aynı şekilde 4k monitör almadan 1080 ekran kartı almak mantıklı mıdır?

GTX 1070 çoğu oyunda 1080P'de tam performans veremiyor. Ben şuan alabilseydim 2K alırdım 1070 için. GTX 1080 için 4K fazla bence. 2K şuan uygun olan çözünürlük ve 1080P'nin yerine geçmesi gerekiyor yavaştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…