7000-8000 TL bilgisayar toplama

Attığınız linkte bileşenler görünmüyor. Anladığım kadarıyla montaj yaptırıp alacaksınız, o halde şöyle bir şey önerebilirim:

Sizin attığınız sistemdeki kasa ve SSD alınmaz. SSD kronik sorunlu kasanın da hava akışı kötü. Onları değiştirmek istediğinizde de 8.000 TL'yi geçiyor. Benim attığım daha mantıklı bu durumda.

Şu anda dışarı çıkmak üzereyim o yüzden düzgün bir ekran görüntüsü alamadım kusura bakmayın.
Ek Açıklama 2020-07-12 140108.png

Bütün bu parçaların üstüne montaj hizmeti de eklendiği zaman 7.909 TL yapıyor.

Teşekkür ederim. Bir de siz Corsair Spec Delta mı kronik sorunlu demiştiniz?
Birde bir şey soracağım ekran kartının bu modelini 800 TL koyup almak mantıklı mı?
Tasarımı çok hoş.

Bir de siz Corsair Spec Delta mı kronik sorunlu demiştiniz?
Hayır Spec Delta'da sorun yok. Bahsettiğiniz ekran kartı alınabilir, soğutma performansı daha iyi olacaktır. O fiyata 2070 de bulunur gerçi, seçim sizin.

Haklısınız. Şununla fiyat farkı çok yok.mantıksız geldi şimdi.
.
Şöyle bir şey yaptım. Aşağıdaki sistemi parçaları Ryzen 5 3600X ASUS Prime B450M-K 4400 MHz INNO3D RTX 2060 Super Crucial Ballistix RGB 16 GB 3200 MHz Crucial MX500 500 GB FSP Hydro700 700W olarak değiştirince 7855 TL oldu. Ucuz geldi nedense ucuz mudur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı