D Dingl.e Femtopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 23 23 Kasım 2022 #11 Kusura bakma uzatıyorum da pek bilgim yok bunlar hakkında. Ben parçaları alsam bir bilgisayarcı birleştirir mi?
Kusura bakma uzatıyorum da pek bilgim yok bunlar hakkında. Ben parçaları alsam bir bilgisayarcı birleştirir mi?
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #12 Dingl.e dedi: Kusura bakma uzatıyorum da pek bilgim yok bunlar hakkında. Ben parçaları alsam bir bilgisayarcı birleştirir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yaparda yani basit birşey için iyi para koparır sizden.
Dingl.e dedi: Kusura bakma uzatıyorum da pek bilgim yok bunlar hakkında. Ben parçaları alsam bir bilgisayarcı birleştirir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yaparda yani basit birşey için iyi para koparır sizden.
D Dingl.e Femtopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 23 23 Kasım 2022 #13 Silindi. Alone Darkkk dedi: Hocam yaparda yani basit birşey için iyi para koparır sizden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Silindi. Alone Darkkk dedi: Hocam yaparda yani basit birşey için iyi para koparır sizden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.