Öncelikle sa arkadaşlar. Düşük bir sistemim var 10 senelik filan ama 1080p 75 Hz Samsung monitörüm var oda bana yeter. RDR 2, AC. Vallhala, Warzone, Forza, Fortnite gibi oyunlar oynayacağım. RDR gibi oyunlarda medium 30 FPS, Warzone, Fortnite dada medium 60 FPS yeter. 2.el parçada olabilir. Sistem önerisi yaparsanız sevinirim.
Hocam görsellerini attım bunları örnek olarak attım fiyat bilgisi için al diye değil,fiyatlar zaten birbirine yakın.Ram 8 orda ama onu yükseltirsen bile fiyatı geçmiyor zaten.
Hocam görsellerini attım bunları örnek olarak attım fiyat bilgisi için al diye değil,fiyatlar zaten birbirine yakın.Ram 8 orda ama onu yükseltirsen bile fiyatı geçmiyor zaten.
Intel Core i3 10100F İşlemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Adata XPG 8*2 16GB 2400Mhz DDR4 RAM CL16 - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Aerocool VX Plus 500W 12cm Fanlı Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da