7000-8000 TL sistem tavsiyesi

wuxeen

Decapat
Merhaba öncelikle aklımdaki sistemi yazıp, sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Anakart: Asus Prime B450M-A
Ekran kartı: Asus ROG RTX 2060 6GB
Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200Mhz CL15

Aklımdaki ana bileşenler böyle. Anakart hakkında pek bir bilgim olmadiğı için her türlü tavsiyeye açığım. Tabii ki tavsiye edeceğiniz kasa ve PSU'ları duymak isterim o konuda da pek bir tecrübem yok maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ram leri bunlarla değiştirmelisin.
2 Adet ;

Ram leri bunlarla değiştirmelisin.
2 Adet ;

Arkadaşın yazdığı Ram aynı modelin 3200 MHz olanı. Neden sizin yazdığınız 3000 MHz Ram ile değiştirmeli? En son baktığımda daha yüksek frekans daha fazla performans anlamına geliyordu.
Merhaba öncelikle aklımdaki sistemi yazıp, sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Anakart: Asus Prime B450M-A
Ekran kartı: Asus ROG RTX 2060 6GB
Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200Mhz CL15

Aklımdaki ana bileşenler böyle. Anakart hakkında pek bir bilgim olmadiğı için her türlü tavsiyeye açığım. Tabii ki tavsiye edeceğiniz kasa ve PSU'ları duymak isterim o konuda da pek bir tecrübem yok maalesef.
Monitör dahil mi?

Arkadaşın yazdığı Ram aynı modelin 3200 MHz olanı. Neden sizin yazdığınız 3000 MHz Ram ile değiştirmeli? En son baktığımda daha yüksek frekans daha fazla performans anlamına geliyordu.

Monitör dahil mi?

Onun seçtiği ram ler üzerinde led var diye gereksiz pahalı ayrıca önerdiğim ramin aynısını kullanmaktayım bios üzerinden 3200mhz de dahi çalışıyorlar

Monitör dahil mi?

Aslında monitörü dahil edip bütçemden kısmak istemiyorum. Ve kasayı illa pc monitörünemi bağlamaliyız? Evde orta boyutlarda HDMI girişi olan bir TV var. Şimdilik onu kullanıp daha sonra bir monitör almak istiyorum.

Monitör dahil mi?

Aslında monitörü dahil edip bütçemden kısmak istemiyorum. Ve kasayı illa pc monitörünemi bağlamaliyız? Evde orta boyutlarda HDMI girişi olan bir TV var. Şimdilik onu kullanıp daha sonra bir monitör almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı