SSD halihazırda bulunduğu için eklemedim. Ama tavsiyem Kioxia SSD'nin satılıp Samsung 860 Evo alınması. Tahminimce bu değişiklik de 150 TL tutacaktır. Eğer bu değişikliği yaparsanız da toplam fiyat 7.120 TL oluyor.
@Uagecekondu Mesajıma neden üzgün attınız? Bu arkadaşın SSD'si ve kasasının olduğunu bilmiyordum. Ayrıca SSD ve kasası olmayan bir insana o sistemi önersem yine anakarttan ve HDD'den kısıp 2060S almak daha mantıklı olurdu. H410 ve B460 arasında çok bir fark yok.
Pardon hocam. Yazıyı okumamışım. Bu parçalardan çok değişiklik yapmana gerek yok. İleriye dönük olsun diye 750W bir PSU alabilirsin. Onun dışında B460M Pro ve HDD ekleyebilirsin.
H410 ve B460M PRO arasında çok fark yok. HDD ise sonradan eklenilebilir. Arkadaş isterse alabilir fakat bunları alacağım diye 2060S yerine 2060 almanın bir mantığı yok.
Elimde şuanda Cooler Master rs700 asabl3 700W PSU var ama nereden baksanız 10 yaşına girecek, fakat hiç sorun yaşamadım hala daha kullanıyorum bu kuracağım yeni sistemde de kullanabilir miyiz? Bütçeyi rahatlatmak için.
Ayrıca AOC e2270swn 5MS (Sadece VGA bağlantısı bulunmakta) monitör var halihazırda kullandığım ama yeni bir monitör almalı mıyım kararsızım, yeni monitör alıp ikisini dualscreen olarak kullanmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam öyle marka kıyaslaması yapılması pek mantıklı gelmiyor bana. High Power'ın Performance GD serisi FSP'nin AHBC serisinde göre çok daha iyidir örneğin. Buna ters örnekler de vardır ama.
10400F'ye O.C yapamazsınız. Palit 2060 Super'e de aslında OC yapabilirsiniz ancak soğutması o kadar iyi olmadığından dolayı ısınabilir. Kısacası O.C için çok elverişli bir sistem değil ancak O.C'ye gerek var mı?