Son bütçe gelişmelerinden sonra RX 6900 XT'de karar kıldım hocam
Bir de 750W PSU almam gerekiyor ama olsun. Almışken en iyisini alıp arkamıza bakmayalım.
Farkındayım ama 6900 XT alırsam monitörümden tam verim alabileceğim hocam. 2K 165 Hz panele sahibim, bu yuzden zorluyorum bütçeyi. Bir de yillardir hep amiral gemisi bir GPU kullanmak istemiştim. GTX 960 ile başladim, buralara kadar çikabildik niyahet. İkinci el sistem toplamayı seviyorum.
Bir de 12400F bana performans kaybı yaşatmaz değil mi?
Hocam 1.100 TL'ye Cooler Master GX750 buldum. Eski ama canavar bir cihaz bence. Şu anki güç kaynağım da Cooler Master'ın eski serisinden. Cayır cayır çalışıyorlar.
Hocam 1.100 TL'ye Cooler Master GX750 buldum. Eski ama canavar bir cihaz bence. Şu anki güç kaynağım da Cooler Master'ın eski serisinden. Cayır cayır çalışıyorlar.
Hocam sipariş verdim bile ama sorun olursa iade etme şansım var paramgüvende ile aldım. Bütçe dar olduğu için 2000 TL bandına çıkamadım. Bütçem 1000 liraydı ona da en uygun bunu bulabildim. Güvenilir bir marka, model olduğunu düşündüm. PSU gelince tüm testlerini yapabilmek adına ayrı bir konu açıp sizi etiketleyebilirim zahmet olmazsa.
Hocam sipariş verdim bile ama sorun olursa iade etme şansım var paramgüvende ile aldım. Bütçe dar olduğu için 2000 TL bandına çıkamadım. Bütçem 1000 liraydı ona da en uygun bunu bulabildim. Güvenilir bir marka, model olduğunu düşündüm. PSU gelince tüm testlerini yapabilmek adına ayrı bir konu açıp sizi etiketleyebilirim zahmet olmazsa.