7000-8000 TL'ye i5 12400F sisteme ikinci el ekran kartı önerisi

Kasana sığan modellerin hepsi güzel.

Ucuza denk gelirse RX 6800XT de alabilirsin aralarında çok az fark var, neredeyse aynı kart.
Bana 6900 denk geldi diye almıştım.
Hocam 11.000 TL'ye Asrock Phantom 6900 XT sipariş ettim. Garantili, tornavida değmemiş. Furmark değerleri %50 Fan ile 67 derece sabit.

PSU olarak da Sıfır FSP Hydro K Pro 850W sipariş ettim, kafa rahat olsun. Perşembe günü kart gelir bakalim. Tek eksiğim ekran kartı destek aparatı.

Senin adına sevindim ekran kartı sıcaklıkları gayet iyi, destek aparatı da çok mühim değil ben LEGO koydum kartın altına

Ne demek rica ederim
Nazar değmesin hocam Ucu ucuna sığdırdım. Zaten bilerek almıştım. Şimdi temiz kurulum zamanı Radeon Software gurmesi olalım bakalım.
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük )

Dosya Ekleri

• IMG_20231201_123643.jpg
    184,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Nazar değmesin hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nazar değmesin hocam Ucu ucuna sığdırdım. Zaten bilerek almıştım. Şimdi temiz kurulum zamanı Radeon Software gurmesi olalım bakalım.
23.9.1 öneririm son sürüm bende sorun çıkartıyor.

Hahahaha. Ankara'ya yolunuz düşerse atlayin gelin misafirim olun bakın tadına hocam

Sürücü için son sürüm taraftarıyım ama yine tavsiyenizi deneyeceğim.

Hahahaha. Ankara'ya yolunuz düşerse atlayin gelin misafirim olun bakın tadına hocam
Müteşekkirim efenim
Sürücü için son sürüm taraftarıyım ama yine tavsiyenizi deneyeceğim
Önce son sürüm deneyebilirsin sorun olursa düşürürsün.

Yardımcı olması adına OC ayarları da bu şekilde.

Bellek olarak 2040 üzeri oyunlarda çökmeye sebep oluyor ancak işlemci frekansı olarak benim karta göre daha yüksek değerlere çıkarsın.

Ben ideal olarak bu değerleri buldum, tabi power limitini kaldırıp daha yüksek değerlere ulaşmak mümkün olsa da pek gerek yok bence.

Son düzenleme:
Kurulumu bir halledeyim de, başinizi ağritabilirim hocam.

Bu ayarlar uygun mudur hocam?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…