7000-8000 TL'ye i5 12400F sisteme ikinci el ekran kartı önerisi

Demoyu indir seçince inmeye başlıyor bende ?
Ben indiremedim hocam.

1440p EKSTREM (Bütün ayarlar maksimumda) + ÇDKY 8X
Aldığım FPS'e bakın hocam
Muhteşem bir kart 6900 XT.
Tabii ki overclock muhteşem sonuçlar vermiş.

Son düzenleme:
6900 XT almışsın, hayırlı olsun dostum. 12400F ile nasıl çalışıyor, darboğaz vs. yapıyor mu? Ben de güncellemeyi düşünüyorum aslında 6750 XT'den, tabii güzel fiyata güzel bir kartı bulmak gerekli onun için de

2K'da darboğaz yok. @totra_proska hocam'ın dediğine göre 1080p'de de darboğaz olmazmış. Gerçekten çok mantıklı bir güncelleme, özellikle de rakibi RTX 3090'ın ikinci elde 5000 TL daha pahalıya satıldığını düşününce. Üstelik performans başına tükettiği güç çok daha az. Muhteşem bir mimari. Biraz önce AC Valhalla denedim. 2K Ekstrem ayarlarda 160 FPS veriyor, şaka gibi. Çözünürlük ölçeğini arttırdım ve 120 FPS 32 inç panelde muhteşem bir oyun deneyimi yaşıyorum.

Kart konusunda bulunduğum konumda Sapphire Nitro+ SE bulmuştum, kart FurMark'ta 330 FPS veriyordu, sıcaklık 78 dereceydi, zamanla performansını düşürdü. Şu an aldığım kart ise Stok halde 355 FPS vermesine karşın 67 derece. Tabii ben overclock ile 420 FPS'e çıkarttım Demem o ki böyle babayiğit bir ekran kartı alacaksanız ekstra dikkat edin hocam.

Kartı kesinlikle tavsiye ediyorum. En son çıkan sürücüyü kullanıyorum yani 23.11.1
Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Ortalama 100 FPS aldığın oyunda 135-140 FPS alırsın, darboğaz da olmaz.

Elindeki kartı en iyi ihtimalle 7K ya satıp en ucuz 6900XT 11K olduğunu varsayarsak
yaklaşık yüzde 55 daha pahalı bir kart almış olacaksın ancak verdiği FPS yüzde 40 daha iyi olacak.

Kötü bir oran değil, yine de tercih meselesi.

RX 6900XT almak için şu bile tek başına yeterli
11K'ya aldığın kart 4070 Tİ'dan saf güç olarak daha yüksek, yeme de yanında yat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…