7000-8000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
7000-8000

hakanastily

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B650M-K, R5 7500F, Galax RTX4070 SUPER, Xpg Lancer 5600 MHZ 1x16GB Ram
Valorant gibi FPS oyunlari oynuyorum. Bu alınır mı? Veya bu fiyat bandında daha iyi veya daha uygun monitör var mıdır? Ghosting ve bu siyah renklerin mavi gözükmesi gibi şeyler istemiyorum. Mümkünse 240 Hz üstü olsun.

Valorant gibi FPS oyunlari oynuyorum. Bu alınır mı? Veya bu fiyat bandında daha iyi veya daha uygun monitör var mıdır? Ghosting ve bu siyah renklerin mavi gözükmesi gibi şeyler istemiyorum. Mümkünse 240 Hz üstü olsun.

FPS oyunu odaklı bir monitör arıyorsanız aklıma tek şunlar geldi bu bütçede. Daha da atarım aklıma geldikçe.

GN07 modelinin paneli vb. ideal gibi duruyor kağıt üstünde, yazı tura atmak gibi bir şey ama bu.

Son düzenleme:

Siyah renklerde mavi gözükme gibi problemler yaşamam değil mi bir de biri Fast IPS biri normal IPS farkları nelerdir? Acaba.

Ve şöyle bir şey var bu 27" olduğu için 1080p de piksel göstermez mi?

FPS oyunu odaklı bir monitör arıyorsanız aklıma tek şunlar geldi bu bütçede. Daha da atarım aklıma geldikçe.

GN07 modelinin paneli vb. ideal gibi duruyor kağıt üstünde, yazı tura atmak gibi bir şey ama bu.

Genel 170 hzz ve 144 Hz istemiyorumalttaki da fiyati aşıyor.

Bunu mu alsam? Hem renk doğruluğu iyi 270 Hz ASUS ROG​

Son düzenleme:
O ne demek bilmiyorum.

Overshoot error is the percentage of which the monitor goes past its target color, hence the name overshoot. So if the monitor has to transition from 20% to 80% gray, it overshoots if it goes past the 80% target.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı