Bütçe
7000-8000TL

Stokeley

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sin City
Gözüme çarpan bir iki sistemi bırakayım yeni sistem için (7k-8k tl bütçem var) (hemen hemen her oyunu oynuyorum)

1- ULTIMA-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 2060 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
(site hakkında açılan şikayetler tedirginleştirdi ve fiyatın bu kadar uygun gözükmesi işkillendirdi)

2- İtopyadan kendim topladım bir de [TOPLAM = 8371 TL]

Cpu: Ryzen 5 3500X 3.6 GHz

Anakart: GIGABYTE B450M S2H 3600MHz

Ram: XPG 16GB (2x8GB) Spectrix D50 RGB 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram

Gpu: ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit

Kasa: POWER BOOST VK-G2052S RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower

Hdd: SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm

Ssd: Eski sistemimde 240 gb crucial var onu takmayı düşünüyorum

Öncelikle Power Boost PSU alınmaz sistemin yanmasını istemesseniz Gaming gen.
Güvenilir bir sitedir. Hazır sistem zorunlu mu?

Eski sistemde ssd var dediniz ssd koymadım. Bu şekilde en iyisi.
Toplam Fiyat:7920 TL.

Eyvallah kral teşekkür ederim

Bahsettiğiniz siteden, imzamda bulunan sistemi satın aldım. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve firma da İstanbulda. Sipariş verdikten 1 gün sonra sistem elime ulaştı. Kendi topladığınız sistem hem işlemci olarak hem de kasa olarak daha kötü. Ayrıca fiyatı da daha yüksek. Tabi ki siz bilirsiniz yinede.

Fark ettim bahsettiğim sistemde bana cazip geldi içime sindi almak istiyorum, internet üzerinden araştırınca da güvenlidir, pc hocası diyorsa güvenlidir tarzı yorumlara denk geldim. Yine de şikayet varda açılan şikayetler ve siteyi daha yeni duymam bi kuşkulandırdı, sonuçta tek seferliğine alabileceğim bir bilgisayar, başta kullanırken de devam eden süreçte de sorun yaşamak istemiyorum.

Aynı kuşkuları bende yaşadım. Özellikle sitenin yeni olması insanı bir huylandırmıyor değil. Ancak şikayetvar sitesinde her siteyle ilgili şikayetler mevcut, orayı da göz önüne almak lazım. Sizin kararınız tabi ki, ben sorun yaşamadım diye herkes yaşamayacak diye bir durum söz konusu değil. Ben kendi tecrübemi aktardım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…