Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Vatan Bilgisayar'dan ufak araştırmalarım sonucu baktığım iki üç sistemin aşağıda linklerini bırakıyorum. Ürünü Vatan'ın hazır sistemlerinden almayı düşünüyorum. Ben 3D modelleme uzmanıyım. Çoğu zaman çizim yapıp, oyun oynayacağım. Kullanacağım çizim programlarının da ismini vereyim. Rhinoceros, Zbrush, ve Gemvision Matrix. Sistem gereksinimlerini aşağıda bırakıyorum fakat ben bu sistemlerin hepsinin bu gereksinimleri karşıladığını düşünüyorum. Fiyat olarak bu fiyat bandında ilerliyorum. Kararsız kaldım ROG STRIX OC Edition güzel bir yanda ise RX 5700 Gaming X var. Güncel bir sistem olmasını istiyorum. İleri de ufak değişiklikler ile kasanın çağı yakalamasını istiyorum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Yani bende dolar düşer diye tahmin ediyorum ama bu karantina devam ederse düşmeyebilir. Technopat veya başka birinin yeni yapılacak hazır sistemlerini bekleyebilirsin.
Yani bende dolar düşer diye tahmin ediyorum ama bu karantina devam ederse düşmeyebilir. Technopat veya başka birinin yeni yapılacak hazır sistemlerini bekleyebilirsin.