7000₺ ile Yayıncı bilgisayarı kurmak

Yeni 3000 serisi kartlar ve yeni AMD işlemciler tanıtılacak ve satışa sunulacak. Onları beklemenizi öneririm. O arada stok sorununun da çözüleceğini umuyorum.

Pek bir acelem olduğu söylenemez eğer beklersem daha güzel bir makine alabileceksin derseniz neden olmasın.

Tâbii ki fakat attığım sistem kisa sureli indirimde yani anlaşmalı.
Stoklar gelince daha pahali olabilir indirim biteceğinden yine de karar sizin.

Yani ama stokların gelince düşeceği ne malum? Çok kişi alır diye yuksek fiyattan sunabilirler stoklar tükenmesin diye?
GameGaraj gibi satıcıların, bu dönemde bile stoklar varken olması gereken fiyatlarda sattığını gördük. Stoklar yenilenince fiyatların düşmemesi için bir sebep yok.

GameGaraj gibi satıcıların, bu dönemde bile stoklar varken olması gereken fiyatlarda sattığını gördük. Stoklar yenilenince fiyatların düşmemesi için bir sebep yok.

Fakat onlar zotic falan diye hiç bilmediğimiz belki kalitesiz olan mallardan satıyor. ASUS satmiyor mesela gidip de. Phispor mu ne oyle bir markada var. Çok değişik yahu orasi.

Zotac kalitesiz mi? Daha fazla tartışmak istemiyorum. Zotac, Palit gibi küçümsediğiniz markalar, 3000 serisinde MSI markasının ekran kartlarını yerden yere vurdu.

Zotac kalitesiz mi? Daha fazla tartışmak istemiyorum. Zotac, Palit gibi küçümsediğiniz markalar, 3000 serisinde MSI markasının ekran kartlarını yerden yere vurdu.

"Bilmediğim"
"Belki kalitesiz"
Muhakemeniz biraz sıkıntılı sanırım

"Bilmediğim"
"Belki kalitesiz"
Muhakemeniz biraz sıkıntılı sanırım
Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bu arada “değişik” dediğiniz GameGaraj sitesi, Asus marka bileşenleri de satıyor . Gelip burada belkilerle konu sahibinin kafasını karıştırmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…