Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #21 WaIter White dedi: Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bu arada “değişik” dediğiniz GameGaraj sitesi, ASUS marka bileşenleri de satıyor . Gelip burada belkilerle konu sahibinin kafasını karıştırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben sistemlerinde ASUS hep özellestirelilebilir kisminda gördüm. Yani direk ASUS koysalar fiyat yuksek gozukecek onlarda biliyor
WaIter White dedi: Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bu arada “değişik” dediğiniz GameGaraj sitesi, ASUS marka bileşenleri de satıyor . Gelip burada belkilerle konu sahibinin kafasını karıştırmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben sistemlerinde ASUS hep özellestirelilebilir kisminda gördüm. Yani direk ASUS koysalar fiyat yuksek gozukecek onlarda biliyor
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 1 Şubat 2021 #22 Kartex dedi: Ben sistemlerinde ASUS hep özellestirelilebilir kisminda gördüm. Yani direk ASUS koysalar fiyat yuksek gozukecek onlarda biliyor Genişletmek için tıkla... "Direk" değil, "direkt". Zotac'e bilmediğinden dolayı kötü falan diyorsan demeyiversene. Bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun?
Kartex dedi: Ben sistemlerinde ASUS hep özellestirelilebilir kisminda gördüm. Yani direk ASUS koysalar fiyat yuksek gozukecek onlarda biliyor Genişletmek için tıkla... "Direk" değil, "direkt". Zotac'e bilmediğinden dolayı kötü falan diyorsan demeyiversene. Bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun?
Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #23 Görkem Umut dedi: "Direk" değil, "direkt". Zotac'e bilmediğinden dolayı kötü falan diyorsan demeyiversene. Bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Belki kötü dedim. Neyse.
Görkem Umut dedi: "Direk" değil, "direkt". Zotac'e bilmediğinden dolayı kötü falan diyorsan demeyiversene. Bilmediğin şey hakkında neden yorum yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Belki kötü dedim. Neyse.
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.019 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #24 Kartex dedi: Belki kötü dedim. Neyse. Genişletmek için tıkla... Kanka bak bu konuda da aynısını yapmışsın. Bilmiyorsan öğren, bilmiş gibi yapma.
Kartex dedi: Belki kötü dedim. Neyse. Genişletmek için tıkla... Kanka bak bu konuda da aynısını yapmışsın. Bilmiyorsan öğren, bilmiş gibi yapma.