7000₺ laptop önerisi

Ne kadar ucuz o kadar iyi hocam gelecek sene tez yazımı var ödevler için kullanabilirim en azından diye düşündüm çok kötü değildir herhalde :(

Teknolojik ürünler fiyat - performans işi. Ne verirsen onu alırsın ama Celeron işlemciye 7 bin TL verilmez. Bütçen 7 bin TL ise yukarıda attığımı alabilirsin.

Eğer yazı yazmak, internette gezinmek ve ofis programları gibi amaçlar için kullanılacaksa bence herhangi bir laptop işinizi görür, tabi her ne kadar artık hemen hemen her laptop SSD içerse de akıcı çalışması için SSD'li bir model olduğuna emin olmakta fayda var. Sistem özellikleri genelde yüksek performans gerektiren yazılımlar çalıştırmak istediğinizde (örneğin video düzenleme, kurgulama dahil sayısız yazılım bu kategoriye girebilir) ve oyun oynatmak istediğinizde önemli hale geliyor, ofis programlarını kaldıramayacak bir bilgisayar düşünemiyorum.
Bu konuda katılıyorum. Core 2 Duo ile genel kullanımda fazla sorun yaşamıyordum.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 3500₺ celeronluyu almaya karar verdim fiyat bu işlemcili bir laptopa fazla olsa da yapabileceğim bir şey yok :( dolar yine 17-18leri görmeden hızlı davranmak lazım 😐
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 3500₺ celeronluyu almaya karar verdim fiyat bu işlemcili bir laptopa fazla olsa da yapabileceğim bir şey yok :( dolar yine 17-18leri görmeden hızlı davranmak lazım 😐

Swift 3 modelini aldım arkadaşlar R3-4350u işlemcili. Umarım işimi görür :)

Son düzenleme:

Ona 7000 verdiyseniz hata yapmışsınız. Daha iyisi önerilmiş:

Eğer 7 bin TL verdiyseniz o laptopa gelmeden iade edin bence hocam. Aynı fiyata bu model var ve kat kat iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı