7000 Liralık sistem toplama

Sistem hayırlı olsun. O muhteşem sıvı soğutmayı görmek isterim. Müsait olduğunuz zamanda resimleri bekleriz

Tavsiyeler üzerine sıvı soğutmada değişikliğe gidip corsair h110 aldım. Fakat psu ve h110 alışveriş yaptığım vatan mağazasında mevcut değildi. Yarın başka bir şubelerinden getirtecekler ve teslim alacağım. Psu ve Sıvı soğutma elime ulaştığında montajını yaptıktan sonra fotoğraflarını da elbette paylaşırım

Hayırlı olsun. Uzay gemisi gibi olmuş mübarek

Çok teşekkürler. Biraz öyle oldu, beni yıllar boyunca rahatca idare etsin istedim.

Son olarak arkadaşlar sormak istediğim birşey var fakat yeni konu açmak istemedim kasanın kendi kabloları arasında daha önce hiç görmediğim bir giriş var anakartta da ona uygun girişi bulamadım. Daha önce hiç fan kontrolcü kullanmadığım için önce kontrolcünün güç kablosu mu acaba diye düşündüm fakat 2 pin molex de var. Sanırım 2 pin molex olan fan kontrolcüsünün güç bağlantısı oluyor. Bu pin nereye ve hangi amaca hizmet ederek takılıyor bileniniz var mı arkadaşlar ?

Edit: Fotoğraf ve yazıda düzeltme.

Dosya Ekleri

• pin.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 265
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…