Monitör dahil 7000₺'lik yazılım ve oyun odaklı bir kasalı toplamayı veya GTX 1060'lı laptop almayı düşünüyorum. Bilişim Sistemleri okuyorum ve evde tek başıma kalıyorum. Okulda da bilgisayarlar var ama karar veremedim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Vatan'da toplayacağım sistemi. İndirim varmış haftasonuna özel. İzmir'den toplatıp Muğla'ya Ring Servisi ile gönderecekler. Laptopu da taşınabilir olmasından düşünüyorum.
Eğer çok Seyehat ediyorsanız düşünebilirsiniz.Ama evde dursada olur derseniz vatandan toplamanızı önermem ayrı ayri yerlerden toplayıp daha güzel bir sistem toplayabilirsin.
Vatan'da toplayacağım sistemi. İndirim varmış haftasonuna özel. İzmir'den toplatıp Muğla'ya Ring Servisi ile gönderecekler. Laptopu da taşınabilir olmasından düşünüyorum.
Bir tek kablolamada sıkıntı çekiyorum. Onun dışında sorun yok. Fiyatlara baktım, indirim var cidden. Laptopun ekran belleğini yazmıştım, 6 GB belirtmeyi unutmuşum. Peki sizlerin önerisi var mı ? Vatan'da RTX 2060 2800₺.
Bir tek kablolamada sıkıntı çekiyorum. Onun dışında sorun yok. Fiyatlara baktım, indirim var cidden. Laptopun ekran belleğini yazmıştım, 6 GB belirtmeyi unutmuşum. Peki sizlerin önerisi var mı ? Vatan'da RTX 2060 2800₺.