Hocam bahsettiğiniz kasanın hava sirkülasyonu berbat.Monitörü kaçırma direk al geç. Sistem olarak bunu tavsiye ederim. El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 2600X RX5600 XT 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Lakin PSU dandik o yüzden Kasayı Corsair Carbide Spec 05 yaparak alın. Ekran kartı 2060 Super gücünde o yüzden bu sistem ideal oyun için.
R5 2600x te bence alınmaması gereken bir işlemci.Monitörü kaçırma direk al geç. Sistem olarak bunu tavsiye ederim. El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 2600X RX5600 XT 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com Lakin PSU dandik o yüzden Kasayı Corsair Carbide Spec 05 yaparak alın. Ekran kartı 2060 Super gücünde o yüzden bu sistem ideal oyun için.
Monitörü kaçırma direk al geç. Sistem olarak bunu tavsiye ederim. El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 2600X RX5600 XT 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com lakin PSU dandik o yüzden kasayı Corsair Carbide Spec 05 yaparak alın. Ekran kartı 2060 Super gücünde o yüzden bu sistem ideal oyun için.
2600X Gayet şu an için ve oyunlar için güzel bir işlemci. Bahsedildiği kadar hava sirkülasyonu kötü değil ne kasalar kullandım bundan kat kat kapalı sorun olmaz. Kasa ileri de değişebilir yahut sistem Kasa değiştirilmeden alınıp PSU aynı fiyata satılıp kaliteli bir PSU alınabilir.Hocam bahsettiğiniz kasanın hava sirkülasyonu berbat.
R5 2600x bence alınmaması gereken bir işlemci.
Hocam bir de SSD kronik sorunlu.2600X Gayet şu an için ve oyunlar için güzel bir işlemci. Bahsedildiği kadar hava sirkülasyonu kötü değil ne kasalar kullandım bundan kat kat kapalı sorun olmaz. Kasa ileri de değişebilir yahut sistem Kasa değiştirilmeden alınıp PSU aynı fiyata satılıp kaliteli bir PSU alınabilir.
Ona bakarsak SSD alınmaz her SSD bu sorunları baş gösterebiliyor. Bunların iyice kullanımla alakalı olduğunu düşünmeye başladım. İstisna olarak hızı aldığından itibaren hızlıca düşenler hariç.Hocam bir de SSD kronik sorunlu.
Hocam bir de SSD kronik sorunlu.
Hocam bahsettiğiniz kasanın hava sirkülasyonu berbat.
R5 2600X'te bence alınmaması gereken bir işlemci.
Yeni bir model, alanlar bir sorunu olmadığını belirtmiş. Attığım sistem gayet iyi siz merak etmeyin.Hocam sanırım GX1 modeli sorunluydu ancak burada CX1 modeli kullanılmış CX1'de kronik sorunlu mu? Bilmediğim için sormak istedim yanlış anlaşılmasın.