₺7000 sistem toplama

MiBa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, birkaç saat önce bir başlık daha açmıştım fakat fikirlerim biraz değişti. Bilgisayar bileşenlerini yazıyorum.

Palit GeForce RTX 2060 ekran kartı
AMD Ryzen 5 3600 işlemci
Crucial Ballistix 2x8 RAM
Kingston A2000 500GB SSD
MSI B450M-A PRO Max anakart

Burası yaklaşık 6000 lira civarı bir miktar yapıyor. Kasa eksik. Kasayı da güzel bir kasa seçmek istiyorum. 650W 80+ önerilerinizi ve sistem yorumlarınızı bekliyorum.

Toplam bütçe 7000 civarı.

Bütçeniz varsa anakartı yükseltebilirsin. RAM olarak GSkill öneririm.

Hocam stok soğutucu mu kullanacaksınız? Bütçeniz mevcut ise 120 veya 240MM'lik bir sıvı soğutma yada iyi bir hava soğutma alabilirsiniz. Ayrıca bütçeniz mevcut ise anakartı da yükseltebilirsiniz.

Bütçeniz varsa anakartı yükseltebilirsin. RAM olarak GSkill öneririm.
Dediğim gibi bütçe 7000 civarı ve oraya yazdıklarım 6000 ediyor rami gskill yapıp anakartı ne alabilirim yanına kasa da almam gerek
Hocam stok soğutucu mu kullanacaksınız? Bütçeniz mevcut ise 120 veya 240MM'lik bir sıvı soğutma yada iyi bir hava soğutma alabilirsiniz. Ayrıca bütçeniz mevcut ise anakartı da yükseltebilirsiniz.
Dediğim gibi yazdıklarım 6000 TL bütçe 7000 TL ve kasa eksik 1000 TL lik bir bütçe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…