7000 TL 17" GTX 1650 Laptop Önerisi

17" ekranlı GTX 1650 olan 7000 TL'yi geçmeyecek güzel bir bilgisayar arıyorum. 7000'e çok yaklaşmayıp ucuz olursa iyi olur.
Masaüstü almak daha mantıklı olur.
Tabi PC ekran kartı 1660 Tİ bile olabilir.

Son düzenleme:
Masaüstü almak daha mantıklı olur.
Dizüstü bilgisayar bölümünde masaüstü önermeyin lütfen. Masaüstü almanın daha mantıklı olduğunu herkes biliyor. Kendi zevkimizden dolayı dizüstü almıyoruz ne yazık ki.

Dizüstü bilgisayar bölümünde masaüstü önermeyin lütfen. Masaüstü almanın daha mantıklı olduğunu herkes biliyor. Kendi zevkimizden dolayı dizüstü almıyoruz ne yazık ki.
Anladım.
17" ekranlı GTX 1650 olan 7000 TL'yi geçmeyecek güzel bir bilgisayar arıyorum.
Böyle bir dizüstü var isterseniz. 15.6"

.
.

Abra A7 V11.1.1 bakabilirsiniz eğer Monster almak istemiyorsanız MSI GF63 Thin 9Sc-043Xtr bakabilirsiniz.
Abra a7'yi düşündüm fakat aynı özelliklerde 15.6 olan 6300 bu 6900 ekran biraz büyüyecek diye 600 lira fark vermeye değer mi bilmiyorum. Bilgisayarın ekranının kendisi zaten 400-700tl arası [emoji1787]

Msi'nin ekran kartı ise max-Q yani düşük bir model. O yüzden iyi değil.

.
.
Önerileriniz için teşekkürler. Ama 15.6" olarak Monster Abra a5 v15.2.1 düşünüyorum. Sadece 17" olarak daha güzel bir şey bulabilir miyim diye arıyorum.

Yalnız ben iyi kötü demedim ki.

Bazı insanlar Monster almak istemediklerini söylüyor o yüzden seçenek sundum iyi kötü yazmadım.

Ekran boyutu ve işlemci de değişiyor Monster'da.
Tamam ben size kötü demedim ki :D

Size kötü demedim yani bilgisayarın özelliklerinde max Q olduğu yazmıyor sizin suçunuz değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı