MASTER-B520-AAN/AMD Ryzen 5 2600/Asus Dual GTX 1660 Ti O6G/8GB DDR4/240GB/1TB Disk/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MASTER-B520-AAN ITOPYA'da.
Dizüstü bilgisayar bölümünde masaüstü önermeyin lütfen. Masaüstü almanın daha mantıklı olduğunu herkes biliyor. Kendi zevkimizden dolayı dizüstü almıyoruz ne yazık ki.
Dizüstü bilgisayar bölümünde masaüstü önermeyin lütfen. Masaüstü almanın daha mantıklı olduğunu herkes biliyor. Kendi zevkimizden dolayı dizüstü almıyoruz ne yazık ki.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
Abra a7'yi düşündüm fakat aynı özelliklerde 15.6 olan 6300 bu 6900 ekran biraz büyüyecek diye 600 lira fark vermeye değer mi bilmiyorum. Bilgisayarın ekranının kendisi zaten 400-700tl arası [emoji1787]
Msi'nin ekran kartı ise max-Q yani düşük bir model. O yüzden iyi değil.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
Önerileriniz için teşekkürler. Ama 15.6" olarak Monster Abra a5 v15.2.1 düşünüyorum. Sadece 17" olarak daha güzel bir şey bulabilir miyim diye arıyorum.