7000 TL 2. El iPhone X bulunabilir mi?

Bütçe
7000 - 7500 Lira
iPhone sevda değildir. Vazgeçilememezliktir.
Çünkü IPhone'nun arayüzüne alışmış olanlar Android kullanamaz.

Dostum şimdiki markaların neredeyse hepsinin tasarımı iPhone ile aynı kontrol merkezi vb artık zorluk çekmez emin ol markalar kopyalıyorlar.

Yurtiçi sevdasını bırakıp yurtdışı pasaporta işlenmiş olup 3 dönem geçen cihaz bakın. SIM sıkıntısı olmuyor pasaporta işletip 3 dönem kullandıktan sonra serbest kalıyor çünkü. XS cihazım var şuanda hattımı kendi adıma aldım 2019 ağustos ayında Avusturalya'dan gelmişti 2022 Ocak ayında telefon serbest kaldı ve kapanma olayı olmuyor böylelikle. Fatura istemenizin sebebi alınış tarihi içinse sanırım Apple'de sorgulatınca çıkıyor.

Dostum şimdiki markaların neredeyse hepsinin tasarımı iPhone ile aynı kontrol merkezi vb artık zorluk çekmez emin ol markalar kopyalıyorlar.

Tasarım derken arayüzden bahsetmedin herhalde. Samsung tabletim var öğrenmesine öğreniyosun ama iPhone arayüzünden sonra çok iğrenç geliyor. Sanki böyle çakma Çin malı bir yazılım kullanıyormuşsun gibi oluyor.

iPhone akıcılığını seviyorum ben. Alışmışım artık. Başka marka kullanamam. iPhone 8 Plus düşünüyordum da X Daha mantıklı geldi bana.

iPhone X temiz bulunabilir bulunmasına (64'lük.) (256'lık beklemeyin) o fiyata ama kronik bir cihaz maalesef.

iPhone X bulursun ama cihazın kronik sorunlari var, iyi bir deneyim yasamak istiyorsaniz iPhone tarafinda minimum XS alın, azıcık bütçe ekleyerek alabilirsiniz.

iPhone sevda değildir. Vazgeçilememezliktir.
Çünkü IPhone'nun arayüzüne alışmış olanlar Android kullanamaz.
Dostum neden bahsediyorsun ? İlk telefonum iphone 7 olmuştu ve 3 yıl kullandım sonra Poco X3 pro 256 gb modeline geçtim. Yaptığım en iyi kararlardandı, androide alışmam 1 hafta sürmedi, ve arayüzü çok daha fazla beğendim. Telefonum yazılımsal olarak biraz problemli bir model ama android bence gayet iyi.

iPhone akıcılığını seviyorum ben. Alışmışım artık. Başka marka kullanamam. iPhone 8 Plus düşünüyordum da X Daha mantıklı geldi bana.
İphone 7 kullanıp akıcılıktan mı bahsediyorsunuz ? O telefonu bende kullandım ve günümüz standartlarına göre ne iyi kamerası var ne iyi bir performansı var...
İos daha sorunsuz, android kullanırken 1.5 yılda birkaç defa (2 kere falan) takılma yaşadım.
açıkçası İphone KAZIK.

Hocam valla ben kullanıyorum. İnanın ki bir sorun yaşamadım. Poco X4 Pro düşünüyordum da fakat maksimum 1080p 30 FPS Videolar çekebilmekte. iPhone 7 bile maksimum 4K 30 FPS Videolar çekebiliyor.

İkinci el XS almanı tavsiye ederim. X kronik sorunlu bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…