7000 TL altı PC önerisi

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Anakartta Wi-Fi olması iyi olur.
Siz zaten ne yapacağınızı biliyorsunuz bir şey dememe gerek yok. Sadece şunu diyeyim kasa olarak MSI MAG Forge 101M'i çok beğendim.
Ha bir şeyi unuttum sistemi seneye haziran ayında alacağım o zamana kadar 7000'i geçmesin fiyat.

@markosben komik olan nedir?

Hayır haziran ayında almayı bitirmiş olacağım parçaların hepsini bir anda almayacağım Haziran'da ama o zamana kadar bitmiş olacak hepsi yavaş yavaş alacağım.
Ha, ben şimdi tüm sistemi dizip seneye alacaksınız sandım. Çünkü ülke de bu sene fiyatı 1000 TL olan işlemci seneye 2000 TL oluyor.

Yani tüm parçaları aldığımda hazirana kadar kurmuş olacağım onun için dedim mesela en son atıyorum PSU alacağım o zamana kadar fiyatı 300'den 700 olmasın.
Ha, ben şimdi tüm sistemi dizip seneye alacaksınız sandım. Çünkü ülke de bu sene fiyatı 1000 TL olan işlemci seneye 2000 TL oluyor.

Ben yanlış anlattım özür dilerim hocam.
Tabi bana sıra ile hangi parçayı alacağımı önerebilirseniz iyi olur.

Yani tüm parçaları aldığımda hazirana kadar kurmuş olacağım onun için dedim mesela en son atıyorum PSU alacağım o zamana kadar fiyatı 300'den 700 olmasın.

Ben yanlış anlattım özür dilerim hocam.
Tabi bana sıra ile hangi parçayı alacağımı önerebilirseniz iyi olur.
Ekran kartı piyasası çok kötü. İleride düzelir mi bilemiyoruz. Maalesef hazır sistem dışında fazla bilgim yoktur. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.

APU nasıldır peki hocam şu an stoklar berbat Vatan Bilgisayar hazır sistemlere bakıyorum hep GT1030 takmışlar.
Apu en iyi seçenek.

Bu sistemde ki parçaları alabilirsiniz. Tabii anakartı değiştirerek.

Anakartı ne önerirsiniz?
Ben bu parçaları buldum hocam bunlar 5000 TL falan ediyor peki APU işlemci veya ekran karti + işlemci olarak kalan paraya ne önerirsiniz ya da bu bulduklarım nasıl.

Dosya Ekleri

• IMG_20210814_221724.jpg
    IMG_20210814_221724.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı