7000 TL Android Tablet önerisi

CanK26

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2020
Mesajlar
1.417
Makaleler
1
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde iPad Mini almayı düşünüyordum ancak bu sabah gelen zamla berber fikirlerim tamamen değişti. 7000TL bütçem var amacı oyun, ders, film, not almak vb. olacak. Aklımda şu an Xiaomi Pad 5 ile Huawei Matepad 11 duruyor ancak Huawei olanda Google servisleri yok ondan dolayı biraz çekiniyorum. Ayrıca mümkünse ya hızlı şarj veya yüksek boyutlu pil olursa işime bayağı yarar.
 
Hocam karışmak gibi olmasın ama ben olsam iPad'i taksitli şekilde TL cinsinden borçlanırım elimdeki parayı dolara çeviririm zaten son taksit süresi gelene kadar büyük ihtimalle elimdeki döviz değerlenmiş olur. Kusura bakmayın biraz yatırım tavsiyesi gibi oldu ama cidden Android tabletler fiyatını haketmiyor.
 
Hocam karışmak gibi olmasın ama ben olsam IPad'i taksitli şekilde TL cinsinden borçlanırım elimdeki parayı dolara çeviririm zaten son taksit süresi gelene kadar büyük ihtimalle elimdeki döviz değerlenmiş olur. Kusura bakmayın biraz yatırım tavsiyesi gibi oldu ama cidden Android tabletler fiyatını haketmiyor.

Android tabletler fiyatını haketmiyor demekle sonuna kadar haklısınız hocam! Eskiden Android'e bile bakmazdım ancak şu zamlardan dolayı da o cihazlara o paraları vermek gerçekten içimi acıtır. Zaten bu tablet 5.500TL iken 7000TL'ye almayı düşünmek zoruma gidiyordu şu an olmuş 10.000TL! Eğitim indirimi ile hadi 9.500TL. Gerçekten artık aklım almıyor bu fiyatları.
 

Geri
Yukarı