7000 TL Android televizyon önerisi

Ay_BerKK

Megapat
Daha fazla  
Selam herkese,
Öğrenciyim evime normal, çok fazla beklentim olmayan bir televizyon alacağım. Kriterlerim, en düşük 1080p olması ve dışarıdan ya da mağazasından uygulama yükleyebiliyor olmak. Netflix, YouTube ve tarayıcıdan bir şeyler izleyeceğim farklı bir kullanım amacım yok, tercihen 42-43 inç, yüklediğim uygulamalarda sorun çıkarmayacak televizyon önerilerinizi bekliyorum, bütçem yazdığım civarlarda ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur teşekkürler.

Hocam Dijitsu markasının televizyonları hem ucuz hem de özellikleri iyi ona bakabilirsiniz.

Dijitsu markasının garantisi nasıldır acaba ve uygulama olarak mağazası ve browserdan yükleme varmış sanırım bilginiz var mı?

Bu modeli bir araştırın hocam. Fiyatına göre çok iyi zaten bu bütçede markalı ürün almak da zor.
Bu markanın servisi de yerli diye biliyorum ama marka hakları Media Markt'a ait, Almanya merkezli firma olarak görünüyor.

Hocam televizyon güzel görünüyor fakat biraz daha uyguna aynı özelliklere sahip ve android 11 dijitsu model buldum. Android 9 olması biraz korkuttu beni ve sanırım webOs kullanıyor televizyon uygulamalar konusunda ne kadar özgürlük sağlıyor onu da bilemiyorum ama teşekkür ediyorum.

Bu da bulduğum model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…