Uzun süre şarj sıkıntısı yaşamayacagım bir laptop arıyorum. Harici ekran kartı bulunursa iyi olur, tercihen işlemcisi yeni nesil olan bir laptop arıyorum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
@DarkReader hocam var mı bilginiz. Ben üniversitede oyun oynamayacagım evde bakarım tek. Sıcaklık değerleri nasıldır ? Yazılım için kullanacagım okulda o yuzden şarjın uzun gıtmesı lazım.
@DarkReader hocam var mı bilginiz. Ben üniversitede oyun oynamayacagım evde bakarım tek. Sıcaklık değerleri nasıldır ? Yazılım için kullanacagım okulda o yuzden şarjın uzun gıtmesı lazım.
Huawei MateBook 14 R5 (16GB/512SSD) Ultrabook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Oyun oynamayacaksanız o kadar ağır cihaz önermem. Sonuçta bu cihazlar taşınmak için yapılıyor. Oyun oynayacaksanız HP alınabilir ama. 5-6 saat gider pil.