7000 TL bisiklet önerisi

Hocam bisiklet kilidi önerebilir misiniz? Kusura bakmayın yordum sizi biraz ama. Kilit de çok pahalı olmazsa iyi olur bütçem ortada.

Hocam biraz araştırma yaptım ve çelik gövdenin çok çabuk paslandığını ve çok ağır olduğunu öğrendim. Bütçeyi 9-10 bin TL'ye çıkarsam alüminyum gövde bulabilir miyim? Ayrıca hidrolik disk fren öven çok ama sanırım bu bütçeye ya mekanik ya da V fren oluyor.

Hocam biraz araştırma yaptım ve çelik gövdenin çok çabuk paslandığını ve çok ağır olduğunu öğrendim. Bütçeyi 9-10 bin TL'ye çıkarsam alüminyum gövde bulabilir miyim? Ayrıca hidrolik disk fren öven çok ama sanırım bu bütçeye ya mekanik ya da V fren oluyor.

Son düzenleme:

Hocam 2. el NG650 disk fren bakabilirsiniz. Temizlerini çok rahat 10.000 liraya bulabilirsiniz. Onun dışında istediklerinizi karşılayan 10 bin bandına model bulmak zor olur.

Kilide gelecek olursak. Eğer ki çok işlek ve hırsızlığın çok olduğu yerlerde ikamet ediyorsanız halat kilit vs önermem. Zincir kilidi gövdeden takıp kullanmanızı öneririm. Yok binamın bisikletliği var sakin bir yerdeyim diyorsanız herhangi bir bisiklet kilidi olabilir. Ama dediğim gibi bisikleti tekerden değil gövdeden kilitlemeye özen gösterin. Zincir kilit sevmem diyorsanız da şöyle bir alternatif sunabilirim.

50 bin TL civarına çıkmadıkça çift amortisörlü bisikletlerden uzak durun. Enerjinizi boşuna harcamayın. Ayrıca vites sistemi için de bu shimano, shram tavsiye ederim. Bu fiyat aralığında için Shimano Tourney TY en makulü duruyor. Tourney TZ serisini tavsiye etmem, arka aktarıcısı çok sorunlu bir set.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…