Rehber 7000 TL bütçe ile sistem toplama

İlk attığım mining yapılmadığını ve FurMark testi yapıldığını belirtmiş.

Yine de bir rehberde önermem doğru olmazdı hocam, gerçek piyasaları bu değil çünkü. Rehberimi görüp almak isteyen biri 4 bin TL gibi bir fiyatla karşılaşınca açıklama yapabilmem gerekir. Yorumunuz için teşekkürler.

Bu, tamamen sizin tercihiniz; keyifle okunacak bir rehber.

Merakımdan soruyorum bu parçaların tamamı 2.el en kotu bir tanesi arızalı veya ileride sorun yaratacak şekilde çıkmaz mı? Onun yerine mesela Apu sistem almayı tercih ederim.

Merakımdan soruyorum bu parçaların tamamı 2.el en kotu bir tanesi arızalı veya ileride sorun yaratacak şekilde çıkmaz mı? Onun yerine mesela APU sistem almayı tercih ederim.

APU sistem bile alınamıyor maalesef bu bütçede.

Arıza konusuna gelirsek özellikle anakart, güç kaynağı gibi parçalar dikkat edilerek alınması gereken parçalar, sorunu yok diye satın aldığınız bir anakartın PCI güç beslemesi veya en basitinden USB portları bozuk olabilir.

Anladım hocam, yani böyle sistem toplanırsa güç kaynağı, anakart gibi parçalar sıfır veya 2.el temiz olunduğundan emin olunca alınmalı, ana bilesenler ise zaten temiz ise alınır.

5000 TL yapabilir misinzde?

Eline sağlık, gerçekten güzel bir toplama rehberi olmuş.

5000 TL bütçe ile sistem toplama rehberi gelir bence. (Monitör dahil )

Rica etsem 10000 TL için yapabilir misiniz çok ağır oyunlar oynanmayacak (CS2 Valorant gibi oyunlar oynayacağım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…