Haklısınız ama işte asus rog strixlerinde fiyatı bi o kadar yüksek oluyor nitroların testlerine baktıgımda asus rog strix ile aralarında max 5 derece ısı oynuyor oda max yani
2060 demedim zaten, 2060 SUPER dedim. Evet performans olarak 5700XT daha önde fakat yazılımsal sorunlar uğraştırabilir. O yüzden Nvidia alıp kafa rahat bir şekilde oynar diye önerdim. Yoksa RTX 2060 SUPER'in rakibi RX5700, 5700XT 2070 SUPER'e rakip.
Sistem tam bana göre ama ekran kartını Sapphire olarak ve Nitro modelini koydum kafaya 2060 SUPER'i çok düşündüm ama içime sinmiyor fiyatlar neredeyse aynı eve aralarında epey performans farkı var.
Attığım Gigabyte modeli Sapphire'den daha kaliteli ama siz bilirsiniz. Attığım sistemi alabilirsiniz. Hem fiyat olarak uygun hem de kalitesiz tek bir bileşen yok. Eğer isterseniz kasayı bir tık yüksek model tercih edebilirsiniz.
Gigabyte hiç sıcak bakmıyordum linki attığınız çok iyi oldu fiyatıda 3300 civarıymış gerçekten güzel peki hangi siteden toplama yapıp fiyatları karşılaştırayım
Haklısınız ama işte asus rog strixlerinde fiyatı bi o kadar yüksek oluyor nitroların testlerine baktıgımda asus rog strix ile aralarında max 5 derece ısı oynuyor oda max yani
4 gün öncesine kadar alsaydınız ASUS CASHBACK kampanyası yapmıştı ve 4 oyun hediye ediyordu, onlarında yaklaşık değerleri 500-600 tl idi , 5 ocağa kadar almış olsaydınız keşke
Gigabyte hiç sıcak bakmıyordum linki attığınız çok iyi oldu fiyatıda 3300 civarıymış gerçekten güzel peki hangi siteden toplama yapıp fiyatları karşılaştırayım
Size attığım sistem Sinerji'de fiyatı kullandığı marka/modellere göre gayet uygun. Fiyat karşılaştırması için İncehesap, İtopya, Teknobiyotik'e bakabilirsiniz.
Hazır toplanmış sistem almak daha uyguna geliyor.