7000 TL Bütçeli Sistem

mertperkgoz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana GTX 1070 sistem toplayabilecek olan var mı? Ben pek anlamıyorum da. Bütçe en fazla 6200 kalan 800 TL'ye monitör almayı düşünüyorum.

Sinerji.gen.tr'den toplanmıştır.

GTX 1070'e 2K monitör şart ve 800TL'ye 2K monitör bulamazsınız.

Toplam: 7200TL tutuyor. Biraz daha beklerseniz belki kur düşmesi, sepet indirimi, Intel'in ryzen karşısında fiyatları aşağıya çekmesi gibi ihtimallerin gerçekleşmesi ile rahatlıkla 7000TL'ye kapatabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 214
Hepinize teşekkürler çok yardımcı oldu.
Neyde karar kıldın, diğer arkadaşların sistemide güzel fakat en dengeli olan benim önerdiğim. Parçaları farklı sitelerden alarak fiyatı biraz daha düşürebilme ihtimalin var.

Uyumlu ise bunu alacağım ve bir sorum var bu monitör ile 144hz görüntü alabilir miyim?
Fiyatlar biraz artmış ve bazı ürünleri bulamadım bu yüzden düzeltmeler yaptım.

Dosya Ekleri

• pc.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 121
Uyumlu ise bunu alacağım ve bir sorum var bu monitör ile 144hz görüntü alabilir miyim?
Fiyatlar biraz artmış ve bazı ürünleri bulamadım bu yüzden düzeltmeler yaptım.
Uyum sorunu yok fakat işlemci burda önerilen diğer işlemcilerin çok altında, kasadş PSU'nun detaylı bilgisi yok tercih etmemeniz daha iyi olur. Anakart K serisi işlemciler için uyumlu fakat işlemcininiz K serisi değil yani O.C yapamaz çarpan kilidi açık değil. Bu işlemciye sıvı soğutma fazla zaten O.C yapamadağı için fazlada ısınmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…