7000 TL Custom klavye önerisi

Bütçe
7000

gurkang4

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır kendime uygun klavye arıyorum fakat bir türlü bulamadım. Bulabildiğim en uygun model ROG azoth, onun da switch ve klavye dilinin stoku sıkıntılı. Baktım böyle olmuyor bir Custom klavye bakayım dedim. Daha önce bu konuda hiçbir deneyimim olmadı. En fazla mekanik klavyenin caplerini söküp temizlemişliğim var.

Bir klavyede ihtiyacım olanlar:

-Mini boyut. Function ve yön tuşlarını barındırmalı (ROG azoth tam istediğim boyut ve dizilim)

-Kablosuz olması (gecikmesiz)

-Türkçe olması (umarım TR cap vardır)

-Tek renk de olsa bir aydınlatma.

-Brown switch.

Bütçeden yana çok sıkıntım yok. Konuda deneyimsiz olduğum için yardımınız gerek. Şimdiden teşekkürler.

Hocam önerim bu bütçede Yellow Switch bakmanız olur. Hiç azımsanmayacak bir bütçe. Bakabileceğiniz birkaç site var göz gezdirebilirsiniz.

Ekleme : Şu anda aklıma geldi bu bütçede Manyetik Switchler var bu kısmı pek bilmiyorum bilen birinin manyetik switch konusundaki bilgilerini aktarması daha iyi olacaktır.

@N1cht paylaştığınız linklerde tr layout bulamadım onun dışında yurtdışından daha önce hiç sipariş de vermedim.

TR layout bu bütçelerde bulamazsınız sebebi de klavye kategorisinin Türkiyede gelişmemiş olmasıdır bakmadan yazabiliyorsanız sıkıntı çıkartmaz. Sırf layout için Custom klavyelerden şaşmanızı önermem.

Bir ara denedim fakat rahat edemedim.

Mesela bu ürünü alsam uymaz mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…