A Anaximandre Hectopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 13 5 Nisan 2020 #1 Merhabalar, 6-7000 lira arası güzel ve oyuna yönelik dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir?
Merhabalar, 6-7000 lira arası güzel ve oyuna yönelik dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir?
Yunkaai Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 30 Yer Ankara 5 Nisan 2020 #2 Buna bakabilirsiniz 1660ti'lı bir makine için fiyat çok uygun. O fiyata 1650 anca bulunuyor.
G GrandSir40 Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #3 Yunkaai dedi: Buna bakabilirsiniz 1660ti'lı bir makine için fiyat çok uygun. O fiyata 1650 anca bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ya bu dizüstünde bir sorun var ya da zararına satıyorlar çünkü fiyatına göre baya uygun.
Yunkaai dedi: Buna bakabilirsiniz 1660ti'lı bir makine için fiyat çok uygun. O fiyata 1650 anca bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ya bu dizüstünde bir sorun var ya da zararına satıyorlar çünkü fiyatına göre baya uygun.
Yunkaai Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 30 Yer Ankara 5 Nisan 2020 #4 Evet çok uygun. Satıcıyı kontrol ettim bir problem yok gibi hepsiburada'da uzun süredir satış yapıyormuş yorumlar da gayet olumlu.
Evet çok uygun. Satıcıyı kontrol ettim bir problem yok gibi hepsiburada'da uzun süredir satış yapıyormuş yorumlar da gayet olumlu.
G GrandSir40 Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 5 Nisan 2020 #5 Hocam o zaman @Yunkaai'nin önerdiği sistemi alabilirsiniz bende kontrol ettim piyasayı daha iyisi yok gibi.
Hocam o zaman @Yunkaai'nin önerdiği sistemi alabilirsiniz bende kontrol ettim piyasayı daha iyisi yok gibi.
A Anaximandre Hectopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 13 5 Nisan 2020 #6 Yunkaai dedi: Buna bakabilirsiniz 1660ti'lı bir makine için fiyat çok uygun. O fiyata 1650 anca bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Oldukça güzel bu. Teşekkür ederim. GrandSir40 dedi: Hocam o zaman @Yunkaai'nin önerdiği sistemi alabilirsiniz bende kontrol ettim piyasayı daha iyisi yok gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi ki sormuşum bulamazdım böyle.
Yunkaai dedi: Buna bakabilirsiniz 1660ti'lı bir makine için fiyat çok uygun. O fiyata 1650 anca bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Oldukça güzel bu. Teşekkür ederim. GrandSir40 dedi: Hocam o zaman @Yunkaai'nin önerdiği sistemi alabilirsiniz bende kontrol ettim piyasayı daha iyisi yok gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İyi ki sormuşum bulamazdım böyle.