7000 TL ekipman tavsiyesi

Waybz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitör, klavye, mouse ve kulaklık önerisi verir misiniz? 7K bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim öncelikle, klavye stokta yok ve mouse biraz fazla küçük. Monitör ise ghosting probleminden müzdaripmiş sanırsam.

Gamepower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms Monitör
Bloody B328 Q USB Multimedya 8 Tuş Mekanik Oyuncu Klavye
Glorious Model O Wireless (el yapına göre O yerine D alabilirsin)
Razer BlackShark V2 X kulaklık olabilir sanırım kulaklıkla 200 TL gibi bir fazlalık oluyor

Şöyle açıklayayım monitör benim ilk 144 Hz monitörüm sana önerdiğim ondan sonra 165 - 240 Hz'e geçtim ve şu anda 360 Hz kullandığım halde sana önerdiğim monitör her zaman en iyisi diyebileceğim Samsung'un ürettiği panel şiddetle tavsiye ederim.
Klavyede A4Tech'in klavyeleri çok sağlamdır Bloody klavyeyi almalısın sebebi ise 0.2 ms hızı var
2023'te kablolu mouse alınmaması gerek artık ben Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum ama sana önerdiğim mausu kullanan çok arkadaşım var tavsiye ederim.
Kulaklık konusunda biraz daha bilindik marka olsun diye Razer'ı attım o kulaklığı hiç kullanmadım 990 TL fiyat etiketine sahip istersen Gamepower'ya da Rampage alabilirsin ama Razer da dünya çapında marka onu göz ardı etmeyedebilirsin karar senin

Mouse ve klavye alınmaz. Klavye zaten alınmaz switchleri kalitesiz. Mouse'da Glorious kısaca daha iyi alternatifi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…