KroziWorld
Hectopat
Merhaba. 7000 TL Bütçem var ve NVIDIA ekran kartlı AMD işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. Şu an gözüme görünen en iyi alternatif İncehesap'taki Flexy Silver. Sizin öneriniz var mı?
Yaza doğru stok sıkıntısı düzelecek diyenler var , düzelmeyecek 2022'ye kadar devam edecek diyenler var. Hangisine uysam bilemedim. Sistem değil araba alıyoruz sanki 500 kez düşünüyoruz başka yerlerde böylemi acaba.Hocam bence şimdi sistem toplama komik rakama komik sistemler satılıyor.
![]()
BLADE-1660 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-1660 oyuncu bilgisayarı, AMD Ryzen 5 3500X işlemci ve ASUS PHOENIX GTX 1660 OC ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İlk öncelikle, önerim beklemenden yana olacaktır. Belki yaza belki daha sonrasına RTX2060 bile toplanabilir, ama acilse üstteki işini görür. Tek sıkıntısı Phoenix ekran kartı olması, normalin üstünde ısılara çıkabilir çünkü tek fanlı...Ama eğer bunu göze alacaksan bu sistem tüm oyunları 1080P Ultra'da açabilecek güçte...
Evet onu farkettim,ben 1660S zannettim Super'i tabiki çok daha iyi bir tercih olacaktır.100 200 lira verilerek 1660 yerine 1660S alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.