7000 TL en iyi hazır sistem önerisi

KroziWorld

Hectopat
Merhaba. 7000 TL Bütçem var ve NVIDIA ekran kartlı AMD işlemcili bir sistem toplamak istiyorum. Şu an gözüme görünen en iyi alternatif İncehesap'taki Flexy Silver. Sizin öneriniz var mı?

Hocam bence şimdi sistem toplama komik rakama komik sistemler satılıyor.

Hocam bence şimdi sistem toplama komik rakama komik sistemler satılıyor.
Yaza doğru stok sıkıntısı düzelecek diyenler var , düzelmeyecek 2022'ye kadar devam edecek diyenler var. Hangisine uysam bilemedim. Sistem değil araba alıyoruz sanki 500 kez düşünüyoruz başka yerlerde böylemi acaba.

7000 liraya 1650 Super mi?

Komik geldi açıkcası.

Ülkemizdeki kadar ağır olmasa da tüm dünyada etkisini sürdürüyor stok sorunu. Ben de 2 aydır ekran kartı bekliyorum. Umarım yaza kadar düzelir.

İlk öncelikle,önerim beklemenden yana olacaktır.Belki yaza belki daha sonrasına RTX2060 bile toplanabilir,ama acilse üstteki işini görür.Tek sıkıntısı Phoenix ekran kartı olması,normalin üstünde ısılara çıkabilir çünkü tek fanlı...Ama eğer bunu göze alacaksan bu sistem tüm oyunları 1080P Ultra'da açabilecek güçte...

100 200 lira verilerek 1660 yerine 1660S alınabilir.

Eğer bir ay falan sonra alacak iseniz,şimdi alın derim.Kişisel görüşüme göre fiyatlar artacak ve hiç alamayacaksınız,ama yaza kadar vaktiniz var ise bekleyin bence...
100 200 lira verilerek 1660 yerine 1660S alınabilir.
Evet onu farkettim,ben 1660S zannettim Super'i tabiki çok daha iyi bir tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…