7000 TL GTX 1080 Sistem

DarkLeSs26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7000 TL'ye GTX 1080 sistem önerilerinizi bekliyorum. (Monitör dahil değil.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle bir sistem topladım. Sistemdeki kasayı değiştirebilirisiniz. 480GB'lık SSD bana fazla diyorsanız 240GB'lık bir SSD tercih edebilirsiniz. PSU abartı geldiyse AeroCool 600W 80+Bronze alabilirsiniz. Bu sistem bütçeyi 70TL aştı ve ben uygun bir işlemci soğutucusu bulamadım maalesef. Siz kesinlikle bir yerden alın.

Eksen Bilgisayar'dan toplandı.

Dosya Ekleri

• 2016-12-27 17.59.29.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 95
2 sistem de birbirinin aynısı olmuş. Çok küçük oynamalar yapılabilir. @siklon tavsiye ederim.

Sebebi ise çift kanal ram performansı ve Asus'un ekran kartı.

2 sistem de birbirinin aynısı olmuş. Çok küçük oynamalar yapılabilir. @siklon tavsiye ederim.

Sebebi ise çift kanal ram performansı ve Asus'un ekran kartı.
Ekran kartı modeli birşey fark etmiyor. Sitede dual channel ram yok diye yaptım onu. Aslında 2 tane 8 GB koyabilirdim.

Sanırım sözleşmede yazan bir maddenin yasal geçerliliğinin olmadığını fark etmişti bir moderatör. Link bulabilirsem atayım.

Link: Konuyu bulamadım .

Bir arkadaş bana moderatörün açmış olduğu konuyu göstermişti fakat birazdan bulacağım.

Son düzenleme:
Bulmanıza gerek yok. İlginiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…