7000 TL GTX 970 Sistem Toplama

O bütçeye o ekran kartı yakışmaz. Ha GTX 970 alacaksan o işlemci, anakart, PSU ve kasa boyutu bile fazla. Arkadaşların dediği gibi GTX 980ti alınmalı.

O bütçeye o ekran kartı yakışmaz. Ha GTX 970 alacaksan o işlemci, anakart, PSU ve kasa boyutu bile fazla. Arkadaşların dediği gibi GTX 980ti alınmalı.
Tamam listeye ekledim. Şimdi asıl sorun nerden ve ne şekilde toplaya bilirim bu parçaları ? Vatan en fazla maximum kredi kartına 5 taksit yapıyor bu çok kötü benim için. Nasıl yaparım?

Tamam listeye ekledim. Şimdi asıl sorun nerden ve ne şekilde toplaya bilirim bu parçaları ? Vatan en fazla maximum kredi kartına 5 taksit yapıyor bu çok kötü benim için. Nasıl yaparım?

O sorundan haberdarım ben de yazın Vatan'dan sistem toplayacağım, Maximum karta 9 taksit yapıyorlardı geçen ay süresi bitmiş anlaşmalarının. Yaza kadar geri gelir diye ümit ediyorum. Sistemi şimdi alacaksanız bir bankadan kredi çekebilirsiniz ama bunu bana Vatan Bilgisayar çalışanı ayaküstü önderdiği için benim pek bilgim yok bu konuda.

Hala 970 diyor.

Ben 6500 tl lik bütçeye 980Ti sığdırdım. 500 TL de monitör deseniz bal gibi 7000 tl ye monitörlü sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…