7000 TL GTX1080 Sistem Toplama

Öncelikle SSD'yi değiştirin. Seçebileceğiniz en dandik SSD'yi seçmişsiniz. Samsung SSD'ler iyidir, onlardan seçebilirsiniz.
Hız aşırtmaya açık olmayan bir sistemde sıvı soğutma kullanmak oldukça gereksiz. Hyper 212X gibi bir hava soğutucu işinizi fazlasıyla görür. İsterseniz stok soğutucu ile bile çalıştırabilirsiniz ama bir süre sonra sıkıntılar oluşabilir.

Adsız.png

1.png

Bu sistemlerden birisini seçebilirsin. 2. sistem de Benq yerine Asus seçebilirsin. Doom oyun kodu da var. İlk sistem de kasa ve sıvı soğutma değişebilir. Hangi tip istediğini seç daha ucuza bulabiliriz. Monitör ihtiyacın var ise 2. sistemi seçebilirsin.

Ilk olarak kasaya o kadar para vermek gereksiz. Onun yerine NZXT'nin S340 modelini alabilirsiniz. Coraxalpha sitesinde mevcut. Ayrica PSU'yu Corsair Builder almanizi tavsiye ederim. Bunlari yaptiginizda zaten islemciyi 6700K yapabilirsiniz. SSD icin de 850 Pro 256 GB yapabilirsiniz ya da 850 Evo 500 GB. RAM seciminiz gayet iyi. Corsair bu konuda cok basarili.

Eki Görüntüle 179169
Eki Görüntüle 179170

Bu sistemlerden birisini seçebilirsin. 2. sistem de Benq yerine Asus seçebilirsin. Doom oyun kodu da var. İlk sistem de kasa ve sıvı soğutma değişebilir. Hangi tip istediğini seç daha ucuza bulabiliriz. Monitör ihtiyacın var ise 2. sistemi seçebilirsin.
Teşekkürler hepinize. Peki sistemi nereden topladınız? Vatan'da daha pahalı hepsi de o yüzden. Doom oyun kodu monitörde mi? Öyleyse monitörüm var ama 1 monitör daha alabilirim belki

Teşekkürler hepinize. Peki sistemi nereden topladınız? Vatan'da daha pahalı hepsi de o yüzden. Doom oyun kodu monitörde mi? Öyleyse monitörüm var ama 1 monitör daha alabilirim belki

Sinerji sitesinden topladım 2 sistemi de. Ama bazı parçaları başka yerlerden alabilirseniz 6500 lira civarına çekilebilir sistem. Ben geçen ay Asus MG278Q aldım Gameekstra'dan. Aldıktan sonra arayıp oyun kodunu istedim ve 3 saat içinde gönderdiler. Doom oyun kodu ve multiplayer kod dahil. Monitör var ise ilk sistem daha ileri dönük olabilir ancak. Anakart olarak Asus Ranger alabilirsiniz. Aynı şekilde oyun kodu alıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı