7000 TL masaüstü bilgisayar önerisi

Anıl Sarı

Hectopat
Merhaba 7000 TL masaüstü bilgisayar arıyorum Samsun Ordu Tokat Sivas Giresun illeri içinde olursa sevinirim ayrıca sisteme ek olarak monitör olursa iyi olur monitörüm yok kasanın RGB aydınlatmalı olmasına gerek yok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 9100 GTX 1050 Ti bir sistem buldum bu sistemi önerir misiniz?

İkinci elden anlamam, ama şunu diyebilirim;

GTX 1050 Ti yaşlı bir karttır. Emekli olmuştur. Artık iş yapılması beklenemez. 9. nesil i3, o zamanın giriş seviyesi. Yine eski.

Attığım APU sistem en azından 1 tane ekran kartı takılır, normal sisteme döner. Attığım sistemdeki APU işlemci, Ryzen 5 5600G ile arasında çok da fark yok.

Merhaba 7000 TL masaüstü bilgisayar arıyorum Samsun Ordu Tokat Sivas Giresun illeri içinde olursa sevinirim ayrıca sisteme ek olarak monitör olursa iyi olur monitörüm yok kasanın RGB aydınlatmalı olmasına gerek yok teşekkürler.

Başka şehir üzerinden olması sorun olmayacaksa:

Bu sistemlerin ise monitörü yok.

Param Güvende ile:

İkinci elden anlamam, ama şunu diyebilirim;

GTX 1050 Ti yaşlı bir karttır. Emekli olmuştur. Artık iş yapılması beklenemez. 9. nesil i3, o zamanın giriş seviyesi. Yine eski.

Attığım APU sistem en azından 1 tane ekran kartı takılır, normal sisteme döner. Attığım sistemdeki APU işlemci, Ryzen 5 5600G ile arasında çok da fark yok.

APU sistem yerine bence 1050 Ti sistem kullanması daha mantıklı. Arkadaşın sıfır sistemde ekran kartına verecek parası olsa en azından APU sistem almaz. 1050 Ti eskidir orada haklısınız ama hala kullanılabilir bir kart. Güncel kullanan birisi olarak bence hala yeterli bir kart. Özellikle FSR 3 gelecek yakında yeteri kadar performans artışı sağlayacağını düşünüyorum. Halihazırda yeni nesil oyunlarda FSR 2.2 kullanan birisiyim.

Tabii eğer arkadaş derse ki APU sistem aldıktan sonra ekran kartı parası çıkartırsam iyi kötü tabii ki APU sistem almak daha mantıklı en azından işlemcisi 9100'den daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı