7000 TL mikrofon önerisi

chillpırasa

Decapat
Daha fazla  
Bende Razer Seiren mini var ve ömürlük bir mikrofon arıyorum, YouTube ile ilgili içerikler üretiyorum ve en ön planda olan şey benim sesim ve daha kaliteli bir mikrofona ihtiyacım var. Birkaç öneri yaparsanız güzel olur, standsız olsun mümkünse standa para gitmesini istemiyorum.

Hocam, 7000 TL bütçeyle gerçekten kaliteli bir mikrofon alabilirsin. XLR düşünüyor musun yoksa USB mi olacak? Eğer XLR almayı düşünüyorsan bir de ses kartı lazım olur, ona göre karar vermek önemli. USB tarafında Elgato Wave:3 veya Shure MV7 işini çok iyi görür, XLR olarak düşünürsen de Shure SM7B biraz pahalı kaçabilir ama Rode PodMic veya Audio-Technica AT2020 XLR çok temiz iş yapar. Şunu da belirteyim, mikrofonu direk masaya koyacaksan Shock mount ve filtre olaylarını da düşünmek lazım yoksa her tıklama ve titreşim mikrofona gider.

Hocam, 7000 TL bütçeyle gerçekten kaliteli bir mikrofon alabilirsin. XLR düşünüyor musun yoksa USB mi olacak? Eğer XLR almayı düşünüyorsan bir de ses kartı lazım olur, ona göre karar vermek önemli. USB tarafında Elgato Wave:3 veya Shure MV7 işini çok iyi görür, XLR olarak düşünürsen de Shure SM7B biraz pahalı kaçabilir ama Rode PodMic veya Audio-Technica AT2020 XLR çok temiz iş yapar. Şunu da belirteyim, mikrofonu direk masaya koyacaksan Shock mount ve filtre olaylarını da düşünmek lazım yoksa her tıklama ve titreşim mikrofona gider.
usb alıcam hocam

Ses kartın var mı bilmiyorum hocam ama bir dönem AKG perception 120 kullanmıştım. Gerçekten çok kaliteli bir mikrofon, iyi bir ses kartı ile müzik bile yaparsın.

hocam önerdiğiniz mikrofonlar fiyat bakımından dediğimki ile uyuşmuyor ve evet cidden masaya koyunca tüm ses gidiyor aile evinde yaşıyorum ve televizyonun sesini bile alıyor benim mikrofonum

7000 vereceksen USB alma bence.
ses kartım yok hocam maalesef

Çoğu içerik üreticisinde var. Sizde neden olmasın?
daha iyi öneriler gelir mi diye merak ediyorum ama bende bunu almayı düşünüyorum konuştuğum yüksek aboneli kanallarda aynı şekilde hyper x mikrofonlarını kullanıyorlar ayrıca hyperx'i ayrı bi seviyorum tek ekipman uygulamaları kötü ama diğer çoğu şeyiyle çok iyi bir marka

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı