GTX1070 ve Gtx1070Tİ arasında neredeyse fiyat farkı yok, eklenebilir mi diye bakıyordum fakat belleği 1x8 olarak seçmek ve bazı donanımlardan kısmak anlamına geliyor. Buna rağmen bile monitöre belli özellikleri barındıran bir tane almaya yetmeyecek gibi. GTX1060 konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum bütçeyle gayet rahat oynanabilir diye düşünüyorum.
Nanokataloğun fiyat avantajı olmayınca biraz zor sistem toplamak.
Ama bu şekilde toplarsam sistem elime daha hızlı geçer. SSD almasamda olur. İşlemcide 2600 x olmak zorunda değil. 2600 da gayet işimi görür gibi geliyor. RAM'leri 16'da tutmak istiyorum.
Sinerji sitesinden
Teknolojipazar sitesinden
Toplamda 5.633 TL yapıyor, geriye kalan 1.367 TL ile monitörden kısarak belki Ssd de eklenebilir.
Tabiki en iyisini bilmiyor olduğumuz için üzerine yorum almakta fayda var.
Ben donanımdan kısmadan (en azından içime sinecek kadarı ile) Gtx1070 veya 1070Tİ sığdıramadım belki onuda başaran çıkabilir.Ekran kartı için sitede farklı seçenekler mevcut fakat fiyat farklarına değmeyeceğini düşündüm.
Hatta Gtx1070Tİ içinde paylaşım yapayım kendiniz bakın duruma.
Sinerji sitesinden
Teknolojipazar sitesinden
Toplamda 6.271 TL yapıyor 1x8 bellek olduğu halde monitör için 729 TL kalıyor. İşlemci 2400G olarak düşürülürse belki zorlamayla monitör alınabilir.
Sevgili Elyr bugün kafanız biraz karışık sanırım. Paylaştığınız resimde ürünün KDV hariç fiyatı bulunuyor, ürün fiyatı 2600 tl.
Yardımcı olma çabanızdan şüphe yok tabi ki ama diğer başlıkta da durumu biraz karışık bir hale getirmişsiniz. Yanlış verilmiş bilgiler ve paylaşımlar konuya hakim olmayan ve yardım bekleyen insanları zor duruma
sokabilir.
Nanokatalog konusunda bilgisi olmayan
başlık sahibinin bu konuda uyarılması
gerektiğini düşünüyorum.
Altta KDV dahil fiyatı yazıyor dikkat edersen ve ben zaten alışveriş yapmadığım bir siteden önermem hiçbir şey biz Nanokatolog'dan baya bir kişi sistem topladık beraber evet 15-20 gün arasında geliyor o doğru ama stokta olmadığında gene en geç 20 günde geldi yani şimdi şöyle bir şey var 15 gün daha bekleyerek en geç katkat daha iyi performans almak var.
Altta KDV dahil fiyatı yazıyor dikkat edersen ve ben zaten alışveriş yapmadığım bir siteden önermem hiçbir şey biz Nanokatolog'dan baya bir kişi sistem topladık beraber evet 15-20 gün arasında geliyor o doğru ama stokta olmadığında gene en geç 20 günde geldi yani şimdi şöyle bir şey var 15 gün daha bekleyerek en geç katkat daha iyi performans almak var.
İyi günlerde güle güle kullanırsınız umarım, ben alışveriş yapmayın tavsiye etmeyin demiyorum. Firma ile ilgili ciddi anlamda şikayet mevcut, yorumumda da yazdım evet bir şekilde mağduriyetler gideriliyor fakat kendi paranızla rezil olduğunuz gerçeği ve yaşadığınız stres yanlarına kar kalıyor, dolayısı ile bu rahatlıkla devam ediyorlar. Unutmayın siz şanslı olanlardansınız bu herkes için böyle olacak garantisi yok.
Düşünsenize firmanın bu detaylarından haberi olmayan kişiye firmayı tavsiye ettiğinizi, ürün elime geçecek diye beklerken haftalarca oyalanacak her aradığında ya ulaşamayacak ya da ulaşsa bile dalga geçer gibi cevaplar verilecek. Bu insanın, dolandırıldım mı korkusu, yaşadığı stres, sinir kulaklarınızı çıtlanmalarına sebep olmayacak mı?
Benim naçizane tavsiyem bu firmayı tavsiye ederek sorumluluk alıyorsunuz, bugün değil belki ama ileride belki birinin ciddi mağduriyetler yaşamasına vesile olacaksınız, benim söylemek istediğim bunları hem siz yaşamayın hemde sizden yardım bekleyen yaşamasın diye mutlaka ve mutlaka bu ürünün fiyatından da önemli detayları mutlaka muhatabı kişiye izah edin. Yanlış anlamayın ben sadece yarın öbür gün vicdanınızın keşke yapsaydın diyeceği şeyi söylüyorum.
@Zgrrs mönitör önerin var mı?
Bir de benim pek bilgim yok güç kablolarındaki giriş sayısında bir sıkıntı olmaz değil mi? Bir de BIOS
sıkıntı olmaz değil mi?
Güç kabloları derken ne demek istediğiniz anlamadım.
Sinerji sitesi Bios update işlemini gerçekleştiriyor diye biliyorum, zaten o yüzden anakartı oradan seçmek zorunda kaldım. Siz yinede alırken bu detayı hatırlatabilecek bir yol varsa gözünüzden kaçırmayın.
Bu arada farklı insanların fikirlerini de almaya çalışın, belki İntel tarafında daha iyi bir şey çıkaran olur.
Monitör konusu yukarıda da yazdığım gibi benim için belirsizliğini koruyor.
Güç kabloları derken ne demek istediğiniz anlamadım.
Sinerji sitesi Bios update işlemini gerçekleştiriyor diye biliyorum, zaten o yüzden anakartı oradan seçmek zorunda kaldım. Siz yinede alırken bu detayı hatırlatabilecek bir yol varsa gözünüzden kaçırmayın.
Bu arada farklı insanların fikirlerini de almaya çalışın, belki İntel tarafında daha iyi bir şey çıkaran olur.
Monitör konusu yukarıda da yazdığım gibi benim için belirsizliğini koruyor.
Sitede bilgisine güvendiğiniz kişileri etiketleyerek gözden geçirmelerini mutlaka sağlayın. Burada önemli olan bütçeniz dahilinde en iyi sistemi toplamanız, olur ya biz bir şeyleri kaçırıyoruzdur, belki farklı bir bakış açısı büyük fark yaratır.