7000 TL monitör dahil kasa

Merhabalar. Kasaya baktığımda gayet iyi. Ancak işlemciniz çok güçlü bir sıvı soğutmayı eksik etmeseniz iyi olur. Bunuda ince hesap Cuma indiriminde alabilirsiniz. Birde kasayı 39 Tl fark ile ön tarafı mesh olan kasaya yükseltmeniz şart gibi birşey. Bilgilerim kapsamında bu şekilde yardımcı olmaya çalıştım.

Güzel ve alınabilir bir sistem. Ekran kartı hakkında bir şüpem var sadece MSI modelinde ısı ve Driver stabilmi bilmiyorum.
Merhaba alttaki sistem bilgileriniz güncel ise R7 240 oyunlarda performansı nasıl acaba. Gta 5 videosu var biliyorum ama eğer oynadığınız başka oyunlar var ise yazabilirmisiniz.

Merhaba alttaki sistem bilgileriniz güncel ise R7 240 oyunlarda performansı nasıl acaba? GTA 5 videosu var biliyorum ama eğer oynadığınız başka oyunlar var ise yazabilir misiniz?

R7 240'ı tam performansında oynayamıyorum oyunları işlemcim sıkıntı çıkardı. LoL'de normalde 100 FPS lerdeydim 768P de şu an 40lardayım işlemci dışında 768P için e-spor iyi bir işlemcin varsa i5 3. nesil üstü GTA 5 40-50 FPS falan alıyorum da o kartların yakınından bile geçemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…