Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 9 Nisan 2018 #12 Farklı sitelerden alma şansınız var mı?
Ramazan BODUR Hectopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 315 Yer Serik/ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521921797 9 Nisan 2018 #13 ANAKART:TIKLA CPU:TIKLA GPU:TIKLA RAM:TIKLA KASA:TIKLA PSU:TIKLA HDD:TIKLA SSD:TIKLA Monitör:TIKLA 6757 lira tuttu burası. Biraz daha para vererek 144 Hz almanı öneririm.
ANAKART:TIKLA CPU:TIKLA GPU:TIKLA RAM:TIKLA KASA:TIKLA PSU:TIKLA HDD:TIKLA SSD:TIKLA Monitör:TIKLA 6757 lira tuttu burası. Biraz daha para vererek 144 Hz almanı öneririm.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 9 Nisan 2018 #14 Oreki dedi: Farklı sitelerden alma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi ben satın almayacağım ve alacak olan kişi bu işlerden çok anlamıyor açıkçası. O yüzden hem bilindik bir site, hem de tek bir siteden olmalı maalesef. Onun yapmak istediği şey, tek bir siteden alıp, birine parçaları birleştirtmek. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Nisan 2018 Ramazan BODUR dedi: ANAKART:TIKLA CPU:TIKLA GPU:TIKLA RAM:TIKLA KASA:TIKLA PSU:TIKLA HDD:TIKLA SSD:TIKLA Monitör:TIKLA 6757 lira tuttu burası. Biraz daha para vererek 144 Hz almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tek bir siteden olsaydı olabilirdi. Keşke daha önceden söyleseydim...
Oreki dedi: Farklı sitelerden alma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi ben satın almayacağım ve alacak olan kişi bu işlerden çok anlamıyor açıkçası. O yüzden hem bilindik bir site, hem de tek bir siteden olmalı maalesef. Onun yapmak istediği şey, tek bir siteden alıp, birine parçaları birleştirtmek. Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Nisan 2018 Ramazan BODUR dedi: ANAKART:TIKLA CPU:TIKLA GPU:TIKLA RAM:TIKLA KASA:TIKLA PSU:TIKLA HDD:TIKLA SSD:TIKLA Monitör:TIKLA 6757 lira tuttu burası. Biraz daha para vererek 144 Hz almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Tek bir siteden olsaydı olabilirdi. Keşke daha önceden söyleseydim...
Ramazan BODUR Hectopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 315 Yer Serik/ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521921797 9 Nisan 2018 #15 yigidyum dedi: Tek bir siteden olsaydı olabilirdi. Keşke daha önceden söyleseydim... Genişletmek için tıkla... Aynı parçaları bir sitede bulabilirmisiniz bilmiyorum ama belki bulabilirsiniz.
yigidyum dedi: Tek bir siteden olsaydı olabilirdi. Keşke daha önceden söyleseydim... Genişletmek için tıkla... Aynı parçaları bir sitede bulabilirmisiniz bilmiyorum ama belki bulabilirsiniz.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #16 @yigidyum o sisteme A320 koymak, uzay gemisine tüp taktırmak gibi bir şey.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 9 Nisan 2018 #17 TerabyteForever dedi: @yigidyum o sisteme A320 koymak, uzay gemisine tüp taktırmak gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Onun yerine ne önerirsiniz?
TerabyteForever dedi: @yigidyum o sisteme A320 koymak, uzay gemisine tüp taktırmak gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Onun yerine ne önerirsiniz?
Ramazan BODUR Hectopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 315 Yer Serik/ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1521921797 9 Nisan 2018 #18 yigidyum dedi: Onun yerine ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ben açıkçası B360 anakart öneririm. Tabi İntel alıncaksa.
yigidyum dedi: Onun yerine ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ben açıkçası B360 anakart öneririm. Tabi İntel alıncaksa.
WhoneX Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 155 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik ve Web Tasarım 9 Nisan 2018 #19 Bence VATAN COMPUTER'e gidip orda sana yardımcı olurlar ben öyle yaptım gayet iyi
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #20 WhoneX dedi: Bence VATAN COMPUTER'e gidip orda sana yardımcı olurlar ben öyle yaptım gayet iyi Genişletmek için tıkla... Bir acayip kabloluyorlar orada da hocam.
WhoneX dedi: Bence VATAN COMPUTER'e gidip orda sana yardımcı olurlar ben öyle yaptım gayet iyi Genişletmek için tıkla... Bir acayip kabloluyorlar orada da hocam.